Δεν γίνεται δεύτερο φιλικό...

Δεν γίνεται δεύτερο φιλικό...

Δημήτρης Τομαράς
Δεν γίνεται δεύτερο φιλικό...

bet365

Δεν πρόκειται να διεξαχθεί δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην Αυστραλία καθώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για την ομάδα του Ολυμπιακού. Παρότι υπήρξε πιθανότητα να δοθεί αγώνας με την Σίντνεϊ FC τελικά δεν αναμένεται να γίνει.

Δεν υπάρχει χρόνος για δεύτερο φιλικό

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν τελικά τον απαιτούμενο χρόνο για να αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα την Σίντνεϊ FC. Αν και υπήρχε ενδιαφέρον από τον εν λόγω σύλλογο δεν υφίστανται τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια για να γίνει και ένα ακόμα ματς επίδειξης για την ομογένεια της Αυστραλίας.

Έγινε πάντως προσπάθεια να οργανωθεί και ένα φιλικό με την Σίντνεϊ FC, χωρίς όμως να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Έτσι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα αρκεστούν στην αναμέτρηση με την Μέλμπουρν Βίκτορι.

Η σχολή ποδοσφαίρου στην Αυστραλία

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ολυμπιακού στην Μελβούρνη αναμένεται να μετάσχει και η σχολή ποδοσφαίρου της ομάδας από την Αυστραλία. Στο λιμάνι δίνουν μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες που έχουν εκεί και όπως όλα δείχνουν θα έχουν επαφές με τους ανθρώπους τους.

Διευκόλυνση για τον κόσμο

Στις εποχές που ζούμε είναι ένα μεγάλο έξοδο ένα ταξίδι στην Αυστραλία. Ωστόσο υπάρχουν Έλληνες φίλαθλοι που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για το ταξίδι της 15ης Μαϊου και το φιλικό της 19ης Μαϊου με την Μέλμπουρν Βίκτορι. Από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολυνθεί ο κόσμος που θα θέλει να μεταβεί από την Ελλάδα στην Αυστραλία.

Ωστόσο προτεραιότητα των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας αποτελεί η ομογένεια και ο φίλαθλος κόσμος που θα βρουν εκεί. Στον Ολυμπιακό στόχος τους είναι να τους δουν όσο το δυνατόν πιο πολλοί υποστηρικτές τους αλλά και φίλοι του ποδοσφαίρου από την Αυστραλία.

Δημοσιογράφοι από Αυστραλία

Στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής βρέθηκαν και δημοσιογράφοι από την Αυστραλία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η εφημερίδα «Νέος Κόσμος» που εδρεύει στην Μελβούρνη και απευθύνεται στην ελληνική ομογένεια είχε απεσταλμένο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα