«Αποχωρώ αλλά εμείς την δουλειά μας»

«Αποχωρώ αλλά εμείς την δουλειά μας»

Δημήτρης Τομαράς
«Αποχωρώ αλλά εμείς την δουλειά μας»

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε και... επίσημα γνωστό στους παίκτες του ότι αφήνει τον Ολυμπιακό, ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι «εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας».

Κάτω από κλίμα συγκινησιακής φόρτισης έγινε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή. Ο Βαλβέρδε διευκρίνισε προς τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ότι δεν θα συνεχίσει στο λιμάνι, κάτι που βέβαια γνώριζαν όλοι εκ των προτέρων.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο παιχνίδι Ατρόμητος-Ολυμπιακός σε απόδοση 2.65 στην sportingbet

Απλώς ο Ισπανός ήθελε να ξεκαθαρίσει και με την... βούλα πως δεν θα είναι τεχνικός της ομάδας και τη νέα χρονιά. «Όπως ξέρετε από την Πέμπτη εγώ αποχωρώ από την ομάδα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας.

Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Συνεχίζουμε κανονικά. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς με τον Ατρόμητο αλλά και να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας στον επερχόμενο τελικό».

Από μέρους τους οι παίκτες φυσικά και στεναχωρήθηκαν και συγκινήθηκαν για την είδηση της αποχώρησης του Βαλβέρδε, όπως γράψαμε και την Πέμπτη. Ωστόσο άπαντες συμφώνησαν ότι πρέπει να μείνουν απόλυτα επικεντρωμένοι στις προσεχείς τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Φυσικά και ο ίδιος ο Βάσκος ήταν και στεναχωρημένος και συγκινημένος. Όμως από την άλλη κατέστησε σαφές πως περιμένει δυναμισμό, πάθος και μεγάλη προσπάθεια ως το τέλος. Ο Βαλβέρδε από την μεριά του ευχαρίστησε θερμά τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαν, κάτι που έκαναν και οι παίκτες από την πλευρά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα