Η μετά Ερνέστο μέρα

Η μετά Ερνέστο μέρα

Gazzetta team
Η μετά Ερνέστο μέρα

bet365

Ανακατατάξεις αναμένεται να φέρει στο ρόστερ του Ολυμπιακού η αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο της ομάδας, με το μέλλον αρκετών παικτών να μοιάζει αβέβαιο στο Ρέντη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται σίγουρο ότι οι Ιβάν Μαρκάνο και Πάμπλο Ορμπάιθ που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, δεν θα παραμείνουν τη νέα σεζόν, ενώ το δρόμο τους θα πάρει όπως όλα δείχνουν και ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο πρώτος δεν πρόκειται να μείνει στον Πειραιά αφού η Βιγιαρεάλ ζητά περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Ο δεύτερος αγωνίζεται δανεικός από την Μπιλμπάο και αν έμενε ο Βαλβέρδε τότε υπήρχαν πιθανότητες να συνεχίσει και αυτός στους «ερυθρόλευκους». Τέλος ο τρίτος Ισπανός της παρέας βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών τουρκικών συλλόγων και αν φτάσει στο λιμάνι κάποια ικανοποιητική προσφορά θα παραχωρηθεί.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι δεδομένο ότι θα ζητήσουν με την Άστον Βίλα την αγορά του Ζαν Μακούν. Αντίθετα, ο Καζίμ Ρίτσαρντς δεν έπεισε τους Πειραιώτες και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του και στη Γαλατάσαραϊ όπου ανήκει.

Όσο για τις ανανεώσεις συμβολαίων τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές Ιουνίου, όταν δηλαδή θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή. Τότε θα ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις των Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοντέστο.

Τέλος θα αποφασιστεί τι θα γίνει και με τις περιπτώσεις των παικτών που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού όπως είναι οι Μήτρογλου, Τάτος (Ατρόμητος), Σουμπίνιο (Λεβαδειακός) και Ζαραδούκας (ΠΑΣ Γιάννινα). Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο λιμάνι, αλλά το μέλλον τους θα κριθεί από τον νέο τεχνικό. Πάντως, σημαντικό ρόλο για τις παραπάνω αποφάσεις θα παίξει και η γνώμη του Βαλβέρδε, ο οποίος θα ενημερώσει τον διάδοχό του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα