Ο Έμερι, οι Σέρβοι και οι υπόλοιποι...

Ο Έμερι, οι Σέρβοι και οι υπόλοιποι...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Έμερι, οι Σέρβοι και οι υπόλοιποι...

bet365

Η αναζήτηση του προπονητή που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αρχίσει άμεσα στον Ολυμπιακό, όπως γράψαμε νωρίτερα, με τον Ουνάϊ Έμερι να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Στο... κόλπο και τεχνικοί από την Σερβία.

Ο Ουναϊ Έμερι συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους του Ολυμπιακού για τον πάγκο του τη νέα χρονιά. Ο προπονητής της Βαλένθια παραμένει σε πρώτο πλάνο και ας είναι αρκετά δύσκολη η περίπτωσή του, καθώς τον θέλουν ομάδες από την Ισπανία και την Αγγλία.

Από την Ισπανία είναι αρκετά τα ονόματα που ήδη απασχολούν τους Πειραιώτες, εκ των οποίων υπάρχουν οι Κίκε Φλόρες, Χοακίν Καπαρός και Γκρεγκόριο Μανθάνο. Από τους τρεις προαναφερόμενους ο Φλόρες εργάζεται στην Αλ Αχλί και δεν θα έλεγε όχι στο να φύγει, ο Καπαρός είναι στην Μαγιόρκα ενώ ο Μανθάνο είναι προς το παρόν δίχως δουλειά.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ της Γουίγκαν είναι μία ακόμα υπόθεση που έχουν κατά νου στο λιμάνι. Εκτός των άλλων υπάρχουν και δύο Σέρβοι. Ο ένας είναι ο Μίροσλαβ Ντούκιτς της Βαγιαδολίδ για τον οποίο σας γράψαμε και νωρίτερα και ο άλλος ο Μίλοβαν Ράγιεβατς με τον δεύτερο να έχει μεγάλη εμπειρία. Ο Ράγιεβατς μάλιστα είναι άνεργος.

Στον Ολυμπιακό πάντως δεν θα κάνουν βιαστικές κινήσεις. Θα μελετήσουν πολύ προσεκτικά τις διαθέσιμες επιλογές, θα δουν ποιος προπονητής ταιριάζει πιο πολύ στο προφίλ που θέλουν για την ομάδα τους και μετά θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα