Κοβάσεβιτς: «Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού»

Κοβάσεβιτς: «Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Κοβάσεβιτς: «Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού»

bet365

Στρατιώτη του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει τους παίκτες που παρακολουθεί στη χώρα του για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Σέρβος σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «sportal» και
αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, τον ρόλο του στην ομάδα, αλλά και τις σχέσεις του με τον σύλλογο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αρχικά τόνισε: «Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Δεν έχει σημασία πως μεταφράζεται ακριβώς η θέση που κατέχω, είμαι εδώ για να βοηθήσω τον πρόεδρο και τον σύλλογο να φτάσουν σε ένα υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξεκινήσαμε σε αυτό το πρότζεκτ μαζί και θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είναι ένας νέος, μοντέρνος και πολύ ικανός άνθρωπος, με τον οποίο είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζομαι. Από κι έπειτα δέχομαι την κάθε αρμοδιότητα, αρκεί να είναι για το συμφέρον της ομάδας».

Για τους παίκτες που παρακολουθεί: «Η δουλειά μου είναι να παρακολουθώ τους ταλαντούχους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Έτσι δεν είναι και μεγάλη έκπληξη ότι συχνά βρίσκομαι στο Βελιγράδι, καθώς η Σερβία ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι μια πηγή ταλαντούχων παικτών. Υπάρχουν και πιο μικροί σύλλογοι, όπως η Προλετέρ, η ΟΦΚ Βελιγραδίου, η Ραντ, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν».

Ο Κοβάσεβιτς πάντως, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιοι είναι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις θα ενδιέφεραν τους πρωταθλητές Ελλάδας. «Είναι μυστικό. Με τον Ερυθρό Αστέρα έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και ελπίζω στο μέλλον οι καλύτεροι του παίκτες να έρθουν στον Πειραιά. Και αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι και ποιος θα έρθει, προς το παρών δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να αποκαλύψω το μυστικό!».

Για τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Όλοι στον σύλλογο είναι πολύ χαρούμενοι με τη σεζόν. Νομίζω πως δικαιούμαστε να περάσουμε, το ίδιο κόντρα στην Μέταλιστ αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι η ζωή και μας απέκλεισε ένας Σέρβος με ουκρανικό διαβατήριο, ο Μάρκο Ντέβιτς».

Για την παραμονή του συμπατριώτη του, Μάρκο Πάντελιτς: «Ο "Πάντα" εδώ τα κατάφερε θαυμάσια. Πέτυχε γκολ, έπαιξε καλά και όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα