Πέρασε στο πάνθεον ο Μιραλάς!

Πέρασε στο πάνθεον ο Μιραλάς!

Κώστας Παλαιολόγος
Πέρασε στο πάνθεον ο Μιραλάς!

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς με το γκολ που πέτυχε στις «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε ο τρίτος κατά σειρά παίκτης που Ολυμπιακού από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που ξεπερνάει το φράγμα των 20 τερμάτων σε χρονιά, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούν το πρωτάθλημα. Έχουν προηγηθεί οι Νίκος Αναστόπουλος και Αλέξης Αλεξανδρής.

Το όνομά του στο πάνθεον των παικτών που έχουν συνδυάσει μια σεζόν κατάκτησης πρωταθλήματος με το σπάσιμο του φράγματος των 20 τερμάτων από θέσπισης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρόσθεσε ο Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος στράικερ και πρώτος σκόρερ της φετινής Super League , με το όμορφο γκολ, που πέτυχε στις «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έφτασε αισίως τα 20 γκολ και έγινε ο τρίτος πάικτης της πειραϊκής ομάδας, που πετυχάινει ανάλογο επίτευγμα στην διάρκεια μιας σεζόν, που έχει αναδείξει πρωταθλητές τους «ερυθρόλευκους».

Οι δύο προηγούμενοι είναι οι Νίκος Αναστόπουλος και Αλέξης Αλεξανδρής.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε πετύχει πρώτος χρονικά αυτό το κατόρθωμα την περίοδο 1982/83 όταν ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου επαγγελματικού πρωταθλήματος, με τον «μουστάκια» να πετυχαίνει 29 γκολ και να κατακτά το χάλκινο παπούτσι στην Ευρώπη!

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ήταν ο δεύτερος την περίοδο 1996/97 στο πρώτο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού μετά από μία στείρα εννιαετία. Ο πρώην προπονητής της ομάδας Νέων εκείνη την σεζόν είχε σημειώσει 23 τέρματα οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Πειραιώτες στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα