Ανακοινώνουν το αντίο!

Ανακοινώνουν το αντίο!

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοινώνουν το αντίο!

bet365

Οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης με κοινή συνέντευξη τύπου πρόκειται να βάλουν το μεσημέρι της Πέμπτης τους τίτλους τέλους στην συνεργασία του Ισπανού με τον Ολυμπιακό!

Οι Βαλβέρδε και Μαρινάκης θα προχωρήσουν την Πέμπτη σε κοινή δήλωση. Όπως γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός οι δύο άνδρες θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας το μεσημέρι της εν λόγω μέρας (2.30 μ.μ.).

Η πειραϊκή ΠΑΕ θέλει με αυτόν τον τρόπο να αποσαφηνίσει μιά και καλή το τι γίνεται με το κεφάλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Φυσικά την δεδομένη χρονική στιγμή οι πιο πολλές πιθανότητες είναι υπέρ της αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού.

Στο λιμάνι δεν επιζητούν να γίνει σίριαλ η υπόθεση αυτή. Όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες βέβαια συγκλίνουν στο ότι θα δημοσιοποιηθεί ένα «βελούδινο» διαζύγιο.

Σημειώνεται πως πριν γίνουν οι τοποθετήσεις των Μαρινάκη-Βαλβέρδε θα υπάρξει μία συνάντηση των δύο ανδρών. Εκεί πρόκειται να κριθεί η... επόμενη μέρα για τον πάγκο του Ολυμπιακού και εν συνεχεία να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα