Οι αντί Βαλβέρδε

Οι αντί Βαλβέρδε

Gazzetta team
Οι αντί Βαλβέρδε

bet365

Την οριστική απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει η διοίκηση του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα της παραμονής του, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Το πρώτο όνομα που βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» λίστα με τους υποψήφιους προπονητές είναι αυτό του Ουνάι Έμερι της Βαλένθια, ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις, ενώ αυτή την εποχή δεν έχει ομάδα. Από εκεί και πέρα καθημερινά προστίθενται και άλλα ονόματα στη λίστα του Ολυμπιακού.

Σε απόδοση 1.72 προσφέρεται από την betfair η νίκη του Ολυμπιακού στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ένα από αυτά είναι του Χοακίν Καπαρός, ο οποίος εργάζεται στην Μαγιόρκα και έχει αρκετές παραστάσεις από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες βρίσκεται επίσης στη λίστα του Ολυμπιακού, όπως και οι Χουάν Μαρτίνεθ της Λεβάντε και Μίροσλαβ Ντζούκιτς της Βαγιαδολίδ.

Εναλλακτικό πλάνο στον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση από την Ισπανία είναι η απόκτηση προπονητή από την γαλλική αγορά με το όνομα του Κλοντ Πιέλ να μην αφήνει αδιάφορους τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα