Τα πλάνα του Βαλβέρδε

Τα πλάνα του Βαλβέρδε

Κώστας Παλαιολόγος
Τα πλάνα του Βαλβέρδε

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα εμπιστευθεί τον βασικό του κορμό. Υποψήφιότητα για το αρχικό σχήμα θέτουν οι Λουϊς Ντιόγκο και Γιάννης Φετφατζίδης.

Τον βασικό του κορμό δείχνει διάθεση να εμπιστευθεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πιθανότατα θα ρίοξει στην μάχη τους παίκτες στους ποίους στηρίχθηκε στην φετινή προσπάθεια κατάκτηδης του πρωταθλήματος .

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μπάλας Μέγιερι θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ την αμυντική τετράδα θα συνθέσουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο και Χολέμπας.
Οι Γιάννης Μανιάτης και Πάμπλο Ορμπάιθ θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τον Νταβίντ Φουστέρ να αναλαμβάνει οργανωτικά καθήκοντα.

Οι Μιραλάς και Αμπντούν συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να καλύψουν τις δύο πτέρυγες, με τον Ράφικ Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Την ίδια στιγμή , οι Λουίς Ντιόγκο και Γιάννης Φετφατζίδης θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στο αρχικό σχήμα των

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι και για τους δύο παίκτες τα τελευταία παιχνίδια της περιόδου αποκτούν ιδιαίτερη αξία αναφορικά με το μέλλον τους στους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα