«Θέλει Μιραλάς ο Νταλγκλίς»

«Θέλει Μιραλάς ο Νταλγκλίς»

Κώστας Παλαιολόγος
«Θέλει Μιραλάς ο Νταλγκλίς»

bet365

Με βάση δημοσίευμα ξένου σάιτ ο Κέβιν Μιραλάς έχει προσελκύσει την προσοχή του Κένι Νταλγκλίς με τον προπονητή της Λίβερπουλ να έχει προτείνει τον διεθνή Βέλγο φορ του Ολυμπιακού στην λίστα των μεταγραφικών στόχων της ομάδας του Μερσεισάιντ.

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ φαίνεται πώς έχει βρεθεί ο Κέβιν Μιραλάς! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του διεθνούς Βέλγου επιθετικού του Ολυμπιακού δεν έχουν περάσει απαρατήρητητες από τον Κέβιν Νταλγκλίς, ο οποίος έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των «ρεντς» την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «bleacherreport.com», ο Μιραλάς συγκαταλέγεται στην κατηγορία των επτά παικτών που έχει προσέξει ιδιαίτερα ο τενχικός της Λίβερπουλ Κένι Νταλγκλίς, αναφορικά με την ενίσχυση της εμπροσθοφυλακής των «ρεντς».

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι: Αντρέι Γιαρμολένκο (Ντ. Κιέβου), Λουκ Ντε Γιονγκ (Τβέντε), Ματίας Σουάρεζ (Άντερλεχτ), Γιέλε Βόσεν (Γκενκ), Ντρίες Μέρτενς (Αϊντχόφεν) και Μπας Ντοστ (Χέρενφεν).

Όσον αφορά στην αναφορά του κειμένου για τον Κέβιν Μιραλάς, τονίζεται χαρακτηριστικά: «Αποτέλεσε έκπληξη όταν ο Μιραλάς άφησε τη Σεντ Ετιέν για τον Ολυμπιακό. Ο άνθρωπος έχει ταλέντο στο σκοράρισμα και περίμενα κάποια άλλη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης να τον αποκτήσει.

Δείχνει ακόμα το ταλέντο του σε συχνή βάση στη Superleague και λάμπει ακόμα με τον μαγικό αριθμό των 20 γκολ που έχει πετύχει φέτος. Ο Μιραλάς έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Γιέλε Βόσεν στον τρόπο με τον οποίο σκοράρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα