«Bλέπει» Βαλβέρδε η Σοσιεδάδ!

«Bλέπει» Βαλβέρδε η Σοσιεδάδ!

Θάνος Σαρρής
«Bλέπει» Βαλβέρδε η Σοσιεδάδ!

bet365

Ως πιθανό αντικαταστάτη του Φιλίπ Μοντανιέ στον πάγκο της Ρεάλ Σοσιεδάδ παρουσιάζει ισπανικό δημοσίευμα τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσο το μέλλον του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού συνεχίζεται να βρίσκεται στον «αέρα», τόσο θα πληθαίνουν και τα σενάρια περί φλερτ του με ομάδες της χώρας του, η οποία άλλωστε αποτελεί και την προτεραιότητά του. Ένας πιθανός σταθμός, λοιπόν, σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, είναι και η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Θα πετύχει περισσότερα από 1,5 τέρματα ο Ολυμπιακός εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα; Παίξτο σε απόδοση 2.00 στην bwin

Ο Μοντανιέ παραμείνει στον πάγκο των Βάσκων μέχρι... νεοτέρας και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα καταφέρει να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό, στόχος που θεωρείται απόλυτα εφικτός. Η Σοσιεδάδ βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχοντας τα ματς με Βιγιαρεάλ, Σαντατέρ και Βαλένθια μέσα στο Ανοέτα, εκτιμάται ότι μπορεί να εξασφαλίσει τους 7 βαθμούς που χρειάζεται για τη σωτηρία.

Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν η ομάδα σωθεί, η παραμονή του Γάλλου στον πάγκο της δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιη, αφού στο συμβούλιο της ομάδας οι απόψεις για την ικανότητά του διίστανται και η τελική απόφαση θα ληφθεί ανάλογα με το πως θα τερματίσει τη χρονιά. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να δουν και την... ετυμηγορία των φιλάθλων. Ο ίδιος πάντως έχει ξεκινήσει να κάνει κανονικά τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

Σε περίπτωση που τελικά όμως αποχωρήσει, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι φαβορί για την αντικατάστασή του είναι ο Ουνάι Έμερι της Βαλένθια, ο οποίος «έπαιξε» έντονα και για τον Ολυμπιακό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ. Ο Έμερι φέρεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή, αλλά η περίπτωσή του συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες και για το λόγο αυτό είναι πιθανό να προχωρήσει μία από τις άλλες δύο περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα