Κατσούρ, Αβραάμ, Κάρολ, Ταύλα!

Κατσούρ, Αβραάμ, Κάρολ, Ταύλα!

Κατσούρ, Αβραάμ, Κάρολ, Ταύλα!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για το κοινό σημείο που έχουν οι Κατσουράνης, Αβραάμ, Κάρολ και…Ταυλαρίδης!

Μπορεί να μην έχει δουλέψει ποτέ στον Ολυμπιακό ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά λογικό είναι να έχει πάντοτε δεσμούς με το ερυθρόλευκο στρατόπεδο κι από καιρού εις καιρόν να μιλάει με ανθρώπους του συλλόγου.

Βλέπεις νίκη του Ολυμπιακού στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ χωρίς να δεχθεί γκολ; Παίξτο σε απόδοση 2.55 στην vistabet

Κι αποτελεί κοινό μυστικό στον Ολυμπιακό ότι ο «μουστάκιας» είχε πει στο παρελθόν τα καλύτερα λόγια για κάποιους παίκτες, με τους οποίους είχε συνεργαστεί ο ίδιος, σε ομάδες στις οποίες εργαζόταν. Ουσιαστικά, δηλαδή, τους είχε συστήσει ανεπιφύλακτα για τον Ολυμπιακό.

Πρώτος ήταν ο Κατσουράνης, όταν ήταν μαζί στην Παναχαϊκή. Ο Ολυμπιακός τότε δεν είχε πάρει τον Έλληνα άσο, παρότι μάλιστα είχε μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Πάτρας. Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι. ΑΕΚ, Μπενφίκα και Παναθηναϊκός και γενικά μία σημαντική καριέρα και στην εθνική ομάδα.

Δεύτερος ήταν ο Αβραάμ, όταν ήταν μαζί στον Άρη. Ο Ολυμπιακός τότε είχε πάρει τον Έλληνα σέντερ μπακ, δίνοντας μάχη με τον Παναθηναϊκό, που τότε είχε πολλά λεφτά για μεταγραφές. Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Βασικός στον Ολυμπιακό και στην εθνική ομάδα.

Τρίτος ήταν ο Κάρολ, όταν ήταν μαζί στον ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός πήρε το Γενάρη τον Ιρλανδό γκολκίπερ και μέχρι στιγμής ο Κάρολ έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στους πρωταθλητές Ελλάδας, όποτε χρειάστηκε να βοηθήσει.

Τέταρτος είναι ο Ταυλαρίδης, με τον οποίο επίσης είναι μαζί στον ΟΦΗ ο Αναστόπουλος, που υποστηρίζει ότι ο έμπειρος Έλληνας σέντερ μπακ είναι μετά τους Αβραάμ και Μέλμπεργκ ό,τι καλύτερο στη θέση του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Κι είναι κι ελεύθερος.

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Ταυλαρίδη. Άλλωστε, ήδη έχει αποκτήσει για τη θέση το Σιόβα και θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μέλμπεργκ. Είναι θέμα, δηλαδή, και μεταγραφικών προτεραιοτήτων.

Ωστόσο, ας κρατήσουμε την ευστοχία των προηγούμενων «χτυπημάτων» του Αναστό…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.