«Bαλβέρδε για αντί-Μπιέλσα!»

«Bαλβέρδε για αντί-Μπιέλσα!»

Gazzetta team
«Bαλβέρδε για αντί-Μπιέλσα!»

bet365

Το μέλλον του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι αμφίβολο και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του είναι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανόν πλέον την επόμενη χρονιά να δουλεύει εκτός Ελλάδας και ήδη τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του έχουν ξεκινήσει. Οι Ισπανοί άλλωστε, γνωρίζουν ότι προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει στη χώρα του. Ένα πιθανός προορισμός λοιπόν, είναι η χώρα των Βάσκων.

Ο Μπιέλσα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Αθλέτικ, γεγονός που του το αναγνωρίζουν άπαντες, παρά τις «γκέλες» στο πρωτάθλημα, ενώ έχει κερδίσει και τον κόσμο. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει, αφού οι οικονομικές απολαβές του είναι υψηλές ενώ το όνομά του έχει ακουστεί ήδη για αρκετές ομάδες. Η Μπαρτσελόνα του «μαθητή» του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεν έχει ανανεώσει ακόμα, η Τσέλσι που ψάχνει ισχυρό όνομα για τον πάγκο της, καθώς και η Ίντερ είναι κάποιες από αυτές.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να απαντήσει μετά τον τελικό του Copa del Rey, με τον Γιόσου Μπουρουτία, ισχυρό άνδρα της Μπιλμπάο, να έχει στα υπόψιν του τον Βαλβέρδε, ο οποίος έχει καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας από το 2003 μέχρι το 2005.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα