Νέα εποχή με Ντάρκο

Νέα εποχή με Ντάρκο

Gazzetta team
Νέα εποχή με Ντάρκο

bet365

Οι αλλαγές στη διοίκηση του Ολυμπιακού φέρνει νέο ρόλο στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες και οδηγεί τον σύλλογο σε μια νέα εποχή.

Ο Τάσος Μητρόπουλος αποφάσισε να πολιτευτεί, ενώ μετά και την επικείμενη αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Σέρβος πρώην άσος του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει σύνθετο ρόλο στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού.

Ο Νταρκο-γκολ αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ερυθρόλευκους από το πόστο του Γενικού Διευθυντή, ωστόσο θα πάρει και την θέση του Τάσου Μητρόπουλου μέσα στα αποδυτήρια.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κοβάσεβιτς θα πρέπει να έχει πολύ καλή σχέση με τον όποιο προπονητή του Ολυμπιακού, και το αντίθετο, αφού θα συνεργάζονται τόσο σε θέματα διοικητικής φύσεως, όσο και μεταγραφικής φύσεως, ενώ θα είναι μαζί και σε όλα τα ματς της ομάδας.

Κια φυσικά, ο Κοβάσεβιτς θα είναι αυτός που θα δώσει το ΟΚ στην πρόσληψη του νέου τεχνικού (τουλάχιστον θα του ζητηθεί η άποψή του από την διοίκηση) αλλά και το τελικό ΟΚ στις μεταγραφές που είτε θα προτείνει ο ίδιος είτε ο νέος προπονητής.

Με λίγα λόγια, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πλέον αναλαμβάνει ένα ρόλο κλειδί, και χωρίς υπερβολή θα είναι πλέον… Γενικός «κουμανταδόρος» στο αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα