Ποντάρουν στον Ιμπάνιεθ για Έμερι!

Ποντάρουν στον Ιμπάνιεθ για Έμερι!

Δημήτρης Τομαράς
Ποντάρουν στον Ιμπάνιεθ για Έμερι!

bet365

Στον Ινιάκι Ιμπάνιεθ βασίζονται στον Ολυμπιακό προκειμένου να πειστεί ο Ουνάι Έμερι να πει το ναι και να έρθει στην Ελλάδα τη νέα χρονιά. Μέχρι 2 εκατ. ευρώ ετησίως είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ όντας εκπρόσωπος του Ουνάι Έμερι είναι ο άνθρωπος που έχει τον τρόπο και την πειθώ για να τον φέρει στο λιμάνι και στον Ολυμπιακό. Είναι παράλληλα ο μάνατζερ και πολύ καλός φίλος του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και ένας άνθρωπος που έχει συνεργαστεί στενά με την πειραϊκή ΠΑΕ και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τα στελέχη της.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση λοιπόν που ο Βαλβέρδε δεν συνεχίσει και επιστρέψει στην πατρίδα του τότε θα ενεργοποιηθεί και ο Ιμπάνιεθ αλλά και ο «Τσινγκούρι» για την εύρεση του αντί-Βαλβέρδε καθώς και για την υπόθεση Έμερι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι δίνουν έως και 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο για προπονητή. Πρόκειται για ένα εξαιτερικά καλό ποσό στις δύσκολες εποχές που διάγουμε και το οποίο σε συνδυασμό με το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να είναι αρκετό για να κάνει τον Έμερι να αφήσει την χώρα του και να αναλάβει τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα