Τρεις «μνηστήρες» για τον Έμερι!

Τρεις «μνηστήρες» για τον Έμερι!

Δημήτρης Τομαράς
Τρεις «μνηστήρες» για τον Έμερι!

bet365

Ο Ουνάι Έμερι είναι ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού όμως σύμφωνα με τους Ισπανούς θα αποφασίσει για το μέλλον του στο τέλος της χρονιάς. Πέραν των Πειραιωτών τον θέλουν και οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Εκείνος πάντως κάνει και σκέψεις και όνειρα για Πρέμιερ Λιγκ!

Θα περιμένει ως το τέλος...

Όπως μετέδιδαν ΜΜΕ στην Ισπανία το Μεγάλο Σάββατο «ο Έμερι θα περιμένει ως το τέλος. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Βαλένθια γνωρίζοντας πως ο κύκλος του εκεί έχει κλείσει ενώ έχουν ήδη έρθει οι πρώτες κρούσεις από την Βιγιαρεάλ και τον Ολυμπιακό».

Τα ρεπορτάζ των Ισπανών επισημαίνουν πως ο Έμερι θα κατασταλάξει στο τι θέλει να κάνει στο τέλος της χρονιάς. Επίσης αναφέρεται πως για εκείνον υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους της Ισπανίας και της Ελλάδας (σ.σ. αναφέρονται στον Ολυμπιακό).

Τον θέλουν τρεις ομάδες

Η Βιγιαρεάλ εμφανίζεται ως το φαβορί για τον Έμερι, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα πέσει κατηγορία. Μετά υπάρχουν οι Πειραιώτες και το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ισπανοί γράφουν για δεδομένη αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και την μεγάλη επιθυμία του Ολυμπιακού να κλείσει ως τεχνικό τον Έμερι.

Μετά όμως υπάρχει και η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μάλιστα έχει ήδη γίνει σχετική κρούση στον Ινιάκι Ιμπάνιεθ (σ.σ. που είναι και μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε) για το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να συνεργαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το όνειρο για Πρέμιερ Λιγκ!

Στο πίσω μέρος του μυαλού του Έμερι, βάσει των όσων υπογραμμίζουν οι Ισπανοί, υπάρχει και η Πρέμιερ Λιγκ. Ο τεχνικός της Βαλένθια επιζητά να φτάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και να το κατακτήσει, ανοίγοντας έτσι πολλές πόρτες από την Αγγλία και όχι μόνο.

Στον Έμερι θα άρεσε πολύ το να εργαστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο της Πρέμιερσιπ. Είναι κάτι που όχι μόνο σκέφτεται αλλά... ονειρεύεται κιόλας. Δεν είναι τυχαίο ότι κάνει εντατικά μαθήματα αγγλικών και πως έχει πόστερ από ομάδες της Αγγλίας στο σπίτι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα