Ζαραδούκας: «Θα γυρίσω... σιδερένιος»

Gazzetta team
Ζαραδούκας: «Θα γυρίσω... σιδερένιος»

bet365

Την σιγουριά του ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις στα μέσα Ιουλίου και θα βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Γιάνννης Ζαραδούκας, που υποστήριξε πως ο πόνος που ένιωσε όταν τραυματίστηκε στην Ν. Σμύρνη ήταν... τρομακτικός.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών δήλωσε παράλληλα στην συνέντεξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» πως ήταν σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην βεβαιότητά του για την σωτηρία του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που όπως είπε τον οδήγησε και στην απόφαση να πάει ως δανεικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ζαεραδούκα:

Γιάννη, σε τι κατάσταση σε βρίσκω;

«Τώρα είμαι μια χαρά. Αφού ξεπεράστηκε το σοκ του τραυματισμού, αυτός ο τρομακτικός πόνος που είχα νιώσει τότε, τώρα μπορώ να πω ότι είμαι μια χαρά».

Καθημερινά φαντάζομαι πρωί - απόγευμα πας και κάνεις το πρόγραμμά σου.

«Κάθε μέρα. Πηγαίνω τώρα και στο Ρέντη και έχω ξεκινήσει το κολύμπι. Απόγευμα συνεχίζω το πρόγραμμα που μου έχουν δώσει οι γιατροί και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα γυρίσω σιδερένιος».

Και Μ. Σάββατο, και Πάσχα δεν θα πάρεις ανάσα; Δεν θα ξεκουραστείς ούτε μια μέρα;

«Όχι. Κάθε μέρα θα πηγαίνω για την αποθεραπεία μου. Δεν θέλω να χάνω ούτε μέρα. Και το Μ. Σάββατο και ανήμερα Πάσχα, εγώ θα είμαι στο προπονητήριο για να κάνω το πρόγραμμά μου».

Από ψυχολογικής πλευράς πώς είσαι; Είναι «βαρύ» να φεύγεις από τον Ολυμπιακό, να πηγαίνεις στον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου ενόψει Euro και ξαφνικά να χάνεις όλη τη σεζόν.

«Όντως, ήταν κάτι που με σόκαρε. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό που έζησα εγώ εκείνη τη στιγμή στη Νέα Σμύρνη. Είναι κάτι που θέλω να το ξεχάσω. Και ήδη, βλέποντας το πώς «αντιδράει» το πόδι μου, διαπιστώνω ότι το ξεπερνάω το πρόβλημα και είναι κάτι που με χαροποιεί. Όλα καλά λοιπόν. Σου ξαναλέω, ότι αφού ξεπέρασα αυτόν τον τρομακτικό πόνο που ένιωσα εκείνη τη στιγμή, όλα τώρα μου φαίνονται εντάξει».

Πότε θα γυρίσεις με το καλό στις προπονήσεις;

«Γύρω στις 15 Ιουλίου θα επιστρέψω δυνατός! Θα βρεθώ στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού και εκείνο το διάστημα θα είμαι σε θέση να ξαναβάλω ποδοσφαιρικό παπούτσι και να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου. Τα δείγματα μέχρι στιγμής είναι καλά από την πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού μου και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω δυνατός και πιο έτοιμος για να προσφέρω στον Ολυμπιακό. Είμαι αποφασισμένος να πετύχω στον Ολυμπιακό».

Φέτος πέτυχες και διάνα στις δύο ομάδες που επέλεξες να πας. Και ο Ολυμπιακός, και ο ΠΑΣ χαμογέλασαν στο τέλος.

«Για τον Ολυμπιακό το είχα σίγουρο ότι θα πάρει το πρωτάθλημα και ότι θα έκανε μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Έχει την καλύτερη ομάδα, την ποιοτικότερη θα έλεγα. Το μεγαλύτερο και καλύτερο ρόστερ από τους ανταγωνιστές του. Λογικό δεν ήταν να το παίρναμε;»

Για τον ΠΑΣ; Αισθανόσουν την ίδια σιγουριά ότι θα σωθεί;

«Ναι, το πίστευα. Και για αυτό τον λόγο διάλεξα να πάω δανεικός στον ΠΑΣ. Πίστευα στις δυνατότητες των παιδιών και με την αλλαγή του προπονητή, την έλευση δηλαδή του κ. Αναστασιάδη, αποδείχθηκε και στο γήπεδο ότι ο ΠΑΣ άξιζε να μείνει στη Σούπερ Λίγκα».

Μία ευχή για το Πάσχα;

«Υγεία και ευτυχία να έχει όλος ο κόσμος. Η υγεία είναι το παν. Και αυτές τις μέρες να το ρίξει και λίγο έξω ο Έλληνας, για να ξεχαστεί και λίγο από τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα