Γνωρίζει για όλα ο Έμερι

Γνωρίζει για όλα ο Έμερι

Gazzetta team
Γνωρίζει για όλα ο Έμερι

bet365

O Ουνάι Έμερι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, είναι ανοιχτός για συζητήσεις, ωστόσο προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις με την Βαλένθια.

Ο τεχνικός των «νυχτερίδων» θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Μεστάγια και το όνομά του... παίζει για τον πάγκο του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που το θέμα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει κάποια εξέλιξη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ένας Ισπανός ατζέντης μίλησε με τον Έμερι για τα σενάρια που ακούγονται, με τον προπονητή της Βαλένθια να τονίζει: «Αυτή τη στιγμή όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Βαλένθια. Ξέρω τι λέγεται και γράφεται στην Ελλάδα, αφού περίπου τα ίδια λέγονται και γράφονται και εδώ. Έως ότου τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου με την Βαλένθια δεν είναι σωστό να μιλήσω για οτιδήποτε άλλο. Δεν θα ήταν σωστό απέναντι στην ομάδα που εργάζομαι.

Επαναλαμβάνω, ξέρω τι λέγεται για μένα και τον Ολυμπιακό. Είμαι ανοιχτός σε κάθε κουβέντα, αλλά εφόσον... ξεμπερδέψω με τις υποχρεώσεις μου στη Βαλένθια. Έχουμε αγώνες ακόμα και στην Ισπανία και στο Europa League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα