«Ναι στον Ολυμπιακό»

«Ναι στον Ολυμπιακό»

«Ναι στον Ολυμπιακό»

bet365

Τα ερυθρόλευκα «ραντάρ» τον εντόπισαν στην Ολλανδία και ο Μάρκο Βεϊνοβιτς βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού. Ο Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός με την σερβική καταγωγή μιλά στο gazzetta.gr και αποκαλύπτει τις επιθυμίες του.

Ο Ολυμπιακός τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές. Ο λόγος για τον Μάρκο Βεϊνοβιτς, έναν εκ των αντί-Ιμπαγάσα που έχουν απασχολήσει τους Πειραιώτες. Εξάλλου είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής Χέρακλες. Για πολλούς η εύκολη παραμονή της ομάδας και η παρουσία-έκπληξη στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας οφείλεται σε σημαντικό βαθμό σε εκείνον.

Γενικότερα είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό. Τι τονίζει όμως ο ίδιος μιλώντας στο gazzetta.gr; «Δεν υπάρχει κάτι το επίσημο. Γνωρίζω πως είμαι στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων. Θα περιμένω κρούσεις από τον Μαϊο και έπειτα.

Επίσημο ενδιαφέρον από Ολυμπιακό; Είναι κάτι το πολύ ενδιαφέρον για μένα. Είναι ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης με διαρκή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν ένας τέτοιος σύλλογος ενδιαφέρεται για σένα μόνο τιμητικό μπορεί να είναι αυτό».

Ο ίδιος γνωρίζει για την παρουσία του Πάντελιτς στον Ολυμπιακό και η προοπτική του να παίξει δίπλα του μόνο κολακευμένο τον αφήνει. «Για μένα η προοπτική να παίξω στον Ολυμπιακό είναι κάτι το εξαιρετικό, όπως φυσικά και το να βρεθώ στο πλευρό του Μάρκο Πάντελιτς. Την δεδομένη στιγμή όμως είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου. Εξελίξεις για μένα θα υπάρξουν μετά το τέλος του μήνα», σχολίασε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα