Ετοιμάζουν το plan B!

Ετοιμάζουν το plan B!

Δημήτρης Τομαράς
Ετοιμάζουν το plan B!

bet365

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν το plan Β για την περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσει από το λιμάνι και την Ελλάδα. Δεν θα γίνει πάντως κίνηση εάν δεν αποσαφηνιστούν πλήρως οι προθέσεις του Ισπανού.

Μετά το Πάσχα η συνάντηση

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρόκειται να τα πει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την Κυριακή του Πάσχα και ίσως και μετά τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην επαφή αυτή αναμένεται να δώσει το παρών και ο εκπρόσωπος του Ισπανού προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ενώ ίσως βρεθεί και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος.

Ο Βάσκος θα δώσει την τελική του απάντηση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και ακολούθως θα δρομολογηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, ανάλογα με το ποια θα είναι αυτή. Πάντως αυτό που πρέπει να τονιστεί εκ νέου είναι πως υπάρχουν ακόμα 60% πιθανότητες να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε και 40% να μείνει, όπως σας έχουμε γράψει ξανά και μάλιστα αρκετές φορές.

Υπάρχουν βέβαια και πηγές από την Ισπανία και την Ελλάδα που αναφέρουν ότι οι πιθανότητες φυγής του είναι ακόμα πιο μεγάλες. Ο κυρίαρχος λόγος είναι η οικογένειά του ενώ βάσει πληροφοριών ο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό ακόμα και εάν δεν βρει εν τέλει ένα καλό συμβόλαιο στην Ισπανία.

Θα τεθεί το εναλλακτικό πλάνο σε εφαρμογή όταν...

Στον Ολυμπιακό δεν προτίθενται να κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση με άλλον προπονητή ή μάνατζέρ του, εάν πρώτα δεν ξεκαθαρίσουν το τι μέλλει γενέσθαι με τον Βαλβέρδε. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών θα ακούσουν πρώτα το τι έχει να τους πει ο «Τσινγκούρι» και μετά εφόσον υπάρξει αρνητική τροπή θα στραφούν στις λύσεις που έχουν κατά νου.

Το plan B υφίσταται ήδη. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει κυρίως περιπτώσεις Ισπανών προπονητών. Το πρωταρχικό τους μέλημα θα είναι να κλείσουν έναν αντί-Βαλβέρδε. Έναν τεχνικό που να δουλεύει όπως ο Βαλβέρδε, να έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και προσέγγισης και να αρέσκεται στο ίδιο στιλ ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα