«Τελικός και τέλος ο Βαλβέρδε»

«Τελικός και τέλος ο Βαλβέρδε»

Γιώργος Βροντάκης
«Τελικός και τέλος ο Βαλβέρδε»

bet365

Σύμφωνα με την «Las provincias», ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πει αντίο στον Ολυμπιακό μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ενώ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ουνάι Εμερι.

Οπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα, ο Βαλβέρδε δεν θα είναι στον ερυθρόλευκο πάγκο και τη νέα σεζόν, όπως και ο Εμερι στην Βαλένθια. Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ολυμπιακός θέλει να υπογράψει τον Εμερι, ως αντικαταστάτη του Βαλβέρδε. Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ που εκπροσωπεί και τους δύο φέρεται να έχει προτείνει τον προπονητή της Βαλένθια. Ο Ουνάι Έμερι έχει κλείσει τον κύκλο του στις “νυχτερίδες” και είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, αν τελικά αυτός φύγει.
Ο τωρινός προπονητής του Ολυμπιακού κατέκτησε τρεις τίτλους με την ελληνική ομάδα, όμως, ένα οικογενειακό πρόβλημα δεν τον αφήνει να συνεχίσει στον Πειραιά και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Ο Βαλβέρδε θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς τώρα ο ελληνικός σύλλογος επικεντρώνεται στο σημαντικό ματς. Η πρώτη προοπτική που κοιτάει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για προπονητή του Ολυμπιακού είναι ο Ουνάι Έμερι της Βαλένθια.

Τόσο ο Βαλβέρδε, όσο και ο Εμερι έχουν ως μάνατζερ τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ και στην Ελλάδα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει δουλειά για την επόμενη σεζόν στον νυν προπονητή της Βαλένθια.

Οικονομικά η προσφορά είναι καλή καθώς ο Βαλβέρδε αμείβεται με 1,8 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και ο Εμερι με ένα εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να του δώσει κάτι παραπάνω για να τον βάλει να κάτσει στον ελληνικό πάγκο», γράφει η «Las provincias».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα