Πολεμάει την κρίση στο Καραϊσκάκης

Πολεμάει την κρίση στο Καραϊσκάκης

Πολεμάει την κρίση στο Καραϊσκάκης

bet365

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τις μειώσεις των εισιτηρίων και των διαρκείας της επόμενης σεζόν, για να καταπολεμήσουν την κρίση της καρέκλας και να έχουν και την επόμενη σεζόν ένα γεμάτο γήπεδο σε κάθε ματς.

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης την φετινή σεζόν, ωστόσο ελέω κρίσης σκέφτονται τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να μην εμφανιστούν τα φαινόμενα της «άδειας καρέκλας» όπως στα υπόλοιπα γήπεδα.

Άλλωστε, η έδρα του Ολυμπιακού ήταν και φέτος η πιο ακριβή και ο περισσότερος κόσμος αδυνατεί πλέον να βγάζει από τσέπη του πάνω από 25-30 ευρώ για ένα εισιτήριο σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος ή Κυπέλλου.

Έτσι λοιπόν, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας ετοιμάζονται να ρίξουν αισθητά τις τιμές την επόμενη σεζόν, για να γίνουν τα εισιτήρια πιο προσιτά και να συνεχίσουν οι ερυθρόλευκοι να έχουν γεμάτο το «κάστρο» τους.

Σε πρώτη φάση, το πλάνο των Πειραιωτών είναι τα εισιτήρια στα περισσότερα ματς να κοστίζουν μίνιμουμ 10 ευρώ, ενώ στο Κύπελλο θα υπάρχουν και εισιτήρια των 5 ευρώ. Για τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα κοστίζουν μίνιμουμ 15 ευρώ, ενώ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο με 20 ευρώ.

Ανάλογες μειώσεις θα γίνουν και στα ακριβότερα εισιτήρια των κεντρικών θυρών, ενώ αυτό που προβληματίζει την ΠΑΕ είναι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που θα πρέπει επίσης να μειωθούν αλλά φέρνουν και σημαντικά έσοδα στην ομάδα.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, όμως προσανατολίζονται να μειώσουν τις υπάρχουσες τιμές κατά 20%-30%. Οι επιλογές βέβαια είναι και κάπως περιορισμένες αυτή την εποχή, αφού αν δεν γίνουν οι απαραίτητες μειώσεις, τα «κόκκινα καρτελάκια» κινδυνεύουν να μείνουν στο ράφι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα