Σκόκο για Ολυμπιακό;

Σκόκο για Ολυμπιακό;

Gazzetta team
Σκόκο για Ολυμπιακό;

bet365

Επαφές σε αρχικό στάδιο είχαν άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος ενδέχεται να απασχολήσει ενόψει καλοκαιριού. Καταρχήν θετικός ο παίκτης, αν καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Αΐν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ο Νάτσο Σκόκο σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα από τα Εμιράτα και την Αλ Αΐν όπου αγωνίζεται, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στον Πειραιά φαίνεται πως εκτιμούν πολύ τις ικανότητες του Αργεντινού άσου, ενώ και ο τεχνικός του συλλόγου, Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά το παρελθόν είχε εκφραστεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον πρώην άσο της Ένωσης.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο βέβαια, όμως το 2010 είχε φτάσει μια... ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ και τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μιλήσει μαζί του ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Ο άσος της Αραβικής ομάδας του είχε μεταφέρει ότι θα έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά μόνο για χάρη του Ολυμπιακού, αφού καμία άλλη ομάδα δεν θα μπορούσε να καλύψει τις αγωνιστικές και οικονομικές του απαιτήσεις.

Τέλος, σύμφωνα με κύκλους μάνατζερ, πολύ σύντομα θα υπάρχουν νεώτερες εξελίξεις στο θέμα του Σκόκο που ενδέχεται να απασχολήσει έντονα το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και αυτό το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα