Θέλει Χολέμπας η Μπριζ

Θέλει Χολέμπας η Μπριζ

Gazzetta team
Θέλει Χολέμπας η Μπριζ

bet365

Μέχρι και 2,5 εκ. ευρώ είναι αποφασισμένη να προσφέρει η Μπριζ στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της τον Χολέμπας, όμως τόσο ο ίδιος όσο και ο σύλλογός του επιθυμούν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Η Κλαμπ Μπριζ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Χοσέ Χολέμπας εδώ και αρκετό καιρό. Άλλωστε, ο σκαόυτερ των Βέλγων, Ζοακίμ Βερσέν, έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο Γ. Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει τον 27χρονο άσο.

Στο Φαληρικό γήπεδο βρέθηκε και την Κυριακή των Βαΐων για να δει την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με την Κέρκυρα, αλλά και για να μιλήσει με τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Γαύρος, η Μπριζ έχει αποφασίσει να κινηθεί για την αγορά του Χολέμπας και φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους διοικούντες του Ολυμπιακού.

Οι Βέλγοι φέρονται να είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν περίπου 2,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ, όμως θέλουν το deal να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες αφού δεν θέλουν να περιμένουν να δουν τον ερυθρόλευκο παίκτη αγωνιζόμενο με την Εθνική στο Euro 2012, καθώς φοβούνται πως θα ανέβει περισσότερο η αξία του και θα μαζέψει κι άλλους ενδιαφερόμενους.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έχει διαμηνύσει στην διοίκηση της ομάδας του πως δεν σκέφτεται να φύγει από το Λιμάνι, κάτι που φέρεται να μετέφερε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν πρόσφατα, και δείχνει να προτιμά να ανανεώσει το υπάρχον συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο του 2013. Και δεν είναι ο μόνος, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή είναι και η επιθυμία του Πειραϊκού συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα