Τα είπαν Μαρινάκης-Τζιμπούρ

Τα είπαν Μαρινάκης-Τζιμπούρ

Δημήτρης Τομαράς
Τα είπαν Μαρινάκης-Τζιμπούρ

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ πήρε την... σκυτάλη την Δευτέρα στις επαφές των παικτών του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μιλώντας για την ομάδα και τον ίδιο. Διάψευση Ορμπάιθ για τις δηλώσεις του.

«Πρόεδρε θα τα δώσω όλα!»

Συνάντηση με τον Μαρινάκη είχε ο Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός άσος των ερυθρόλευκων μίλησε την Δευτέρα με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών από την μεριά του, του ζήτησε να συνεχίσει να δίνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Το τετ α τετ των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ανάμεσα στα άλλα ο Μαρινάκης εμψύχωσε για τα καλά τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Του ξεκαθάρισε και πάλι το πόσο πολύ τον πιστεύει ως παίκτη.

Επίσης του τόνισε ότι περιμένει από αυτόν και άλλα γκολ στην συνέχεια, ευχόμενος βέβαια να σκοράρει στον τελικό. Ο Τζιμπούρ από μέρους του, του ανέφερε ότι «πρόεδρε θα δώσω τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο αλλά και να τελειώσουμε νίκες στο πρωτάθλημα».

Αναφορά και στο μέλλον...

Πέραν των αγωνιστικών ζητημάτων υπήρξε και μία κουβέντα γύρω από το μέλλον του Αλγερινού στον Ολυμπιακό και το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρινάκης μετέφερε στον Τζιμπούρ ότι επιθυμία του είναι να μείνει στην ομάδα όσα περισσότερα χρόνια γίνεται.

Μίλησε για παρερμηνεία των δηλώσεών του

Από την άλλη ο Πάμπλο Ορμπάιθ έλεγε σε δικούς του ανθρώπους πως οι δηλώσεις του έχουν παρερμηνευτεί. Ο Ισπανός στεκόταν κυρίως στο κομμάτι που είχε να κάνει με τις προθέσεις του αναφορικά με το καλοκαίρι.

Όπως διευκρινίζονταν και πό την ομάδα του Ολυμπιακού έχει γίνει σύμφωνα με τον ίδιο λανθασμένη απόδοση των όσων είπε. Αυτό που ισχύει πάντα σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση είναι πως ο ίδιος τόνισε ότι έχει έρθει ως δανεικός για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, γεγονός που είναι γνωστό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα