Κανένα σχόλιο για Βαλβέρδε...

Κανένα σχόλιο για Βαλβέρδε...

Δημήτρης Τομαράς
Κανένα σχόλιο για Βαλβέρδε...

bet365

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να μην προβεί σε κανένα σχόλιο αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Στο Coca Cola Cup θα βρεθούν δύο παίκτες του συλλόγου.

Στο λιμάνι απέφυγαν την οποιαδήποτε τοποθέτηση αναφορικά με το μέλλον του Βαλβέρδε και τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να έχει ήδη καταλήξει στο ότι δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον Ολυμπιακό. Προς το παρόν στην ΠΑΕ τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας από τον Ισπανό τεχνικό την τελική του απάντηση.

Από εκεί και έπειτα την Μ. Δευτέρα 09/04 δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας θα δώσουν το παρών στο Coca Cola Cup. Στο τουρνουά της Coca Cola, που είναι χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις Fous De Foot στην Βάρη θα είναι οι Τάσος Παπάζογλου και Μπάλας Μέγιερι.

Στο Coca Cola Cup συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 14 έως 19 ετών, τα οποία αγωνίζονται σε γηπεδάκια 5 Χ 5. Οι δύο αθλητές θα βρίσκονται στην διάθεσή τους από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα για να φωτογραφηθούν μαζί τους και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα