Επιστρέφει Μπιλμπάο ο Ορμπάιθ!

Επιστρέφει Μπιλμπάο ο Ορμπάιθ!

Gazzetta team
Επιστρέφει Μπιλμπάο ο Ορμπάιθ!

bet365

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του αποκάλυψε πως τον Ιούνιο, οπότε και λήγει ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό θα επιστρέψει στη Μπιλμπάο.

Ο Ισπανός μέσος πάντως έδειξε ικανοποιημένος απ' το ελληνικό πρωτάθλημα, στις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero», ενώ για αναφέρθηκε και στην τεράστια εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος του Ολυμπιακού στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αρχικά είπε ότι: «Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο και τον Ιούνιο θα επιστρέψω στην Μπιλμπάο», για να συνεχίσει λέγοντας πως: Είναι πολύ καλές οι εμπειρίες μου από το ελληνικό πρωτάθλημα και πρόκειται για ένα ξεχωριστό περιβάλλον λόγω του φανατισμού με τον οποίο ζουν οι οπαδοί το ποδόσφαιρο».

Παράλληλα για Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε πως: «Ο κόουτς είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος με κοινή λογική και δεν χρειάζεται να επιβληθεί για να προσεγγίσει τον άλλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι σημαίνει για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Για εκείνους η ομάδα τους είναι κάτι σαν θρησκεία».

Όσο για το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» τραγουδούσαν στα ισπανικά μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού, που επικύρωσε και το 39ο πρωτάθλημα: Δεν ξέρω γιατί, αλλά ακόμη και οι Έλληνες τραγουδούσαν ‘campeones’. Σε μας που μιλάμε ισπανικά ακούστηκε πολύ οικείο αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα κλείνει εξαιρετικά τη σεζόν. Στόχος μας πλέον είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στην εξαιρετική πορεία της Μπιλμπάο: «Χαίρομαι που βλέπω την πορεία της Μπιλμπάο και το θόρυβο που προκαλεί με τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα