«Φοβήθηκα στο ΟΑΚΑ»!

«Φοβήθηκα στο ΟΑΚΑ»!

Gazzetta team
«Φοβήθηκα στο ΟΑΚΑ»!

bet365

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ τόνισε ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ φοβήθηκε λόγω των επεισοδίων!

Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην γαλλική ιστοσελίδα «footlille.com» αναφέρθηκε αρχικά στην κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα. «Η κρίση έχει γίνει αισθητή, αλλά όχι άμεσα σε εμάς. Στον Ολυμπιακό πληρωνόμαστε πάντα στην ώρα μας και παίρνουμε μεγάλα πριμ. Αυτό, όμως, συμβαίνει μόνο σε πέντε ή έξι ομάδες στην Ελλάδα.

Για να κάνουν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, οι ομάδες φέρθηκαν έξυπνα και έβαλαν προς πώληση εισιτήρια λιγότερο ακριβά. Εμείς οι παίκτες έχουμε δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε συγκεκριμένα πράγματα, ήμασταν πιο ήπιων τόνων και πιο προσεκτικοί σε σύγκριση με ανθρώπους που έβαλαν ό,τι είχαν στο ποδόσφαιρο»

Θα σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα του αγώνα με την Κέρκυρα; Παίξτο σε απόδοση 1.70 στην bwin

Τέλος για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πρόσθεσε: «Δύο εβδομάδες πριν, για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, έγινε ρίψη βομβών μολότοφ στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν αφήσει τους οπαδούς πολύ... λάσκα. Ειλικρινά φοβήθηκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα