Η λίστα για τον αντί-Ιμπαγάσα! (vids)

Η λίστα για τον αντί-Ιμπαγάσα! (vids)

Gazzetta team
Η λίστα για τον αντί-Ιμπαγάσα! (vids)

bet365

Το ψάξιμο για τον αντί-Ιμπαγάσα βρίσκεται στην τελική ευθεία και η λίστα είναι ήδη στα χέρια της διοίκησης. Μόλις τελειώσει το θέμα του προπονητή, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για το πρώτο χτύπημα και οι Πίντο, Έντερσον, Μασάντο αρέσουν αρκετά...

Τα κόκκινα ραντάρ σε λειτουργία και ο Ολυμπιακός σε αναζήτηση παίκτη που θα καταφέρει να δώσει ποιότητα ανάλογη με αυτή του Ιμπαγάσα, μιας και ο Αργεντίνος δεν προορίζεται για βασικός την επόμενη σεζόν. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών έχουν κάνει αρκετά ταξίδια, έχουν παρακολουθήσει στενά παίκτες που ενδιαφέρουν και ήδη έχει καταρτιστεί η λίστα με τους υποψήφιους στόχους.

Στο λιμάνι εκτιμούν πολύ τον Ιμπαγάσα και η πρόθεσή τους είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο αντιλαμβάνονται ότι δεν θα τον έχουν στην διάθεσή τους σε όλα τα ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου κοιτάζουν ήδη διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Αρέσει ο Πίντο!

Τα ερυθρόλευκα... ραντάρ ήδη έχουν αρχίσει να χτενίζουν τόσο την Ευρώπη όσο και την Λατινική Αμερική ενώ ήδη υπάρχει η λίστα του Δημήτρη Μπαρμπαλιά από το ταξίδι του στην Αργεντινή. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ενταθεί το σκάουτινγκ από μεριάς των ανθρώπων των ερυθρόλευκων ρίχνοντας τα δίχτυα τους σε διάφορες χώρες για να γίνει μετά το τελευταίο... ξεκαθάρισμα και να περιοριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι που θα τεθούν.

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε ωστόσο υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών που αρέσουν στον Ολυμπιακό. Τρεις εξ αυτών είναι των Έντερσον της Λιόν, Χέλιο Πίντο του ΑΠΟΕΛ και Πάολο Μασάντο της Τουλούζ.

Έντερσον: Ο Βραζιλιάνος είναι ένα εξαιρετικό δεκάρι. Έχει μεγάλη... έκρηξη στο παιχνίδι του, πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και πολύ καλά πόδια. Είναι πολύ επικίνδυνος στα στημένα. Το μόνο του πρόβλημα είναι οι τραυματισμοί του.

«Αγκάθι» για τον Ολυμπιακό είναι πως φέτος στην Λιόν έπαιρνε 5,5 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος θα αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα το καλοκαίρι καθώς μένει ελεύθερος όμως θα έχει αρκετά μεγάλες οικονομικές αξιώσεις. Τον παίκτη ήδη θέλουν ιταλικές ομάδες, όπως οι Μίλαν και Λάτσιο.

Χέλιο Ζοσέ Ριμπέιρο Πίντο: Ο Πορτογάλος μέσος είναι ένας παίκτης που έχει τραβήξει εδώ και αρκετό καιρό τα βλέμματα του Ολυμπιακού. Αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα όπλα του φετινού ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Το θετικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ότι κοστολογείται με 1 εκατ. ευρώ, κάτι που τον κάνει μία προσιτή περίπτωση.

Πάολο Μασάντο: Πρόκειται για έναν ακόμα Πορτογάλο παίκτη. Ο Πάολο Μασάντο αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού τον περασμένο Ιανουάριο με την υπόθεση της μεταγραφής του να «ναυαγεί» εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων της Τουλούζ.

Ο διεθνής μέσος έχει τονίσει πως τον ενδιαφέρει πολύ η προοπτική του Ολυμπιακού αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ πρόκειται για μία ιδιαίτερα καλή και ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Η γαλλική ομάδα τον δίνει για ένα ποσό της τάξεως των 2-2,5 εκατ. ευρώ με τον Μασάντο να θέλει να φύγει πάση θυσία το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα