Αγαπάει Αθήνα ο Μιραλάς

Αγαπάει Αθήνα ο Μιραλάς

Gazzetta team
Αγαπάει Αθήνα ο Μιραλάς

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς για άλλη μία φορά εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την παραμονή του στην Αθήνα εκφράζοντας την επιθυμία να περάσει τις γιορτές του Πάσχα στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε εκπροσώπους του Τύπου:

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Τώρα είμαι πολύ κουρασμένος, όπως και όλη η ομάδα, αλλά την ημέρα του τελικού πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι μια χαρά, θα είμαστε όπως πρέπει».

Για τις διακοπές του Πάσχα: «Δεν ξέρω τι θα κάνω στο διάστημα που θα καθίσουμε, εξαρτάται από το τι θα κάνει η οικογένειά μου. Προσωπικά, θέλω να μείνω στην Αθήνα. Δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο τέτοια πόλη. Περνάω φανταστικά και θεωρώ ότι είναι ένα ιδανικό μέρος να ζει κανείς. Από το να περάσω τις γιορτές στη Λιέγη, λοιπόν, προτιμώ να μείνω στην Αθήνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα