Ο Βαλβέρδε έδειξε τον αντί Ερνέστο

Ο Βαλβέρδε έδειξε τον αντί Ερνέστο

Gazzetta team
Ο Βαλβέρδε έδειξε τον αντί Ερνέστο

bet365

Την απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το αν θα παραμείνει ή όχι περιμένουν στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Ισπανός προπονητής στη συνάντηση που είχε πριν από μερικές μέρες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν απάντησε αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ απέφυγε να κάνει πρόταση ανανέωσης στον Βαλβέρδε. Ούτως ή άλλως κάτι τέτοιο είχε γίνει πριν από αρκετούς μήνες!

Μάλιστα, τον ρώτησε για το πώς βλέπει την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, με τον Βαλβέρδε να απαντάει: «Πρόεδρε, στο διάστημα των ημερών του Πάσχα, που θα βρίσκομαι στην Ισπανία, θα αποφασίσω για το τι θέλω να κάνω και αμέσως θα σας ενημερώσω».

Στη συνέχεια ο Μαρινάκης του ζήτησε τη γνώμη του σχετικά με τον ποιον τεχνικό θεωρεί κατάλληλο για να συνεχίσει το έργο του στον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που εκείνος πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Ο Βαλβέρδε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τρεις συναδέλφους του που εργάζονται στην Ισπανία και την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο είναι Ισπανοί, ενώ ο τρίτος εργάζεται στην Ισπανία, αλλά δεν είναι από την συγκεκριμένη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Ουνάι Εμερί της Βαλένθια, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και δεν θα συνεχίσει στις «νυχτερίδες». Μάλιστα, έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βαλβέρδε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα