Ο Ερνέστο και οι άλλοι...

Ο Ερνέστο και οι άλλοι...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ερνέστο και οι άλλοι...

bet365

Ο Βαλβέρδε πρόκειται να απαντήσει στην πρόταση του Μαρινάκη μετά το Πάσχα. Ποιες είναι οι πιθανότητες να μείνει την ώρα που τα σενάρια, οι φήμες και η ονοματολογία για την διαδοχή του έχουν ήδη αρχίσει;

Οι πιθανότητες που δίνουν οι Ισπανοί

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Ισπανία αλλά και ανθρώπους που είναι κοντά στον Ερνέστο Βαλβέρδε οι πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να είναι 55%-45%, κάτι που έχουμε γράψει ξανά. Το 55% είναι στο να φύγει και το 45% στο να συνεχίσει και του χρόνου στην πειραϊκή ομάδα.

Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός θέλει να ζυγίσει πολύ προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Να κοιτάξει το προσωπικό του θέμα, να εξετάσει πάρα πολύ σοβαρά την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και να δει τις επιλογές που θα έχει.

Θα σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα του αγώνα με την Κέρκυρα; Παίξτο σε απόδοση 1.78 στην bwin

Το 50%-50%!

Από μέρους τους οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας δίνουν σύμφωνα με πληροφορίες 50%-50% πιθανότητες για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι παράγοντες του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες του αλλά και το γεγονός πως είναι ένας προπονητής, ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Παράλληλα όμως ελπίζουν ότι ο έμπειρος κόουτς θα πει τελικά το ναι και θα μείνει για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στο λιμάνι για να δουλέψει όπως θέλει να και ανεβάσει και άλλο το επίπεδο των Πειραιωτών.

Τα σενάρια, οι φήμες και η ονοματολογία...

Από εκεί και έπειτα όμως τα σενάρια, οι φήμες, οι πληροφορίες και η ονοματολογία δίνουν και παίρνουν. Ήδη έχουν ακουστεί για τον πάγκο του Ολυμπιακού τα ονόματα των Μανθάνο, Κούπερ καθώς και των Σάντος και Μπόλονι, δίχως φυσικά να υπάρχει η σχετική επιβεβαίωση.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση για κανέναν τεχνικό και δεν πρόκειται να ασχοληθούν με καμία περίπτωση την δεδομένη χρονική στιγμή. Θα αναμένουν πρώτα την απάντηση του Ισπανού προπονητή και ακολούθως θα εφαρμόσουν το plan Β για το θέμα της εύρεσης προπονητή.

Θέλουν αντί-Βαλβέρδε εάν αποχωρήσει

Στο μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη και των διοικούντων την ΠΑΕ Ολυμπιακός το ιδανικό σενάριο θα είναι να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Βαλβέρδε. Εφόσον όμως δεν γίνει αυτό, τότε θέλουν έναν... αντί-Βαλβέρδε!

Δηλαδή έναν προπονητή που να λειτουργεί, να σκέφτεται και να δουλεύει όπως το «μυρμήγκι». Έναν άνθρωπο που είναι σοβαρός, αξιοπρεπέστατος (σ.σ. όπως ο Βαλβέρδε), πολύ εργατικός, φιλόδοξος, δημιουργικός και που να έχει διάθεση να φτάσει την ψηλά τον Ολυμπιακό αλλά και τον βελτιώσει ως ομάδα, την ώρα που θα κάνει καλύτερους τους παίκτες του ρόστερ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα