Ρωγμώδες κάταγμα ο Τοροσίδης

Ρωγμώδες κάταγμα ο Τοροσίδης

Ρωγμώδες κάταγμα ο Τοροσίδης

bet365

Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης και κάνουν λόγο για ρωγμώδες κάταγμα στον αριστερό του καρπό.

Με ρωγμώδες κάταγμα επέστρεψε από το Ηράκλειο ο Βασίλης Τοροσίδης.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Ολυμπιακός-Κέρκυρα σε απόδοση 1.45 στην vistabet

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε εξετάσεις στο θεραπςευτήριο «Metropolitan», ώστε να εξακριβωθςί το μέγεθος του τραυματισμού του του και τα αποτελέσματα τους έδειξαν ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στον αριστερό του καρπό. Γεγονός που σημαίνει ότι ο αρχηγός των πρωταθλητών θα ακολουθεί τις προπονήσεις με ειδικό προστατευτικό νάρθηκα για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων

Αναλυτική η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βασίλης Τοροσίδης υποβλήθηκε χθες αργά το βράδυ σε ακτινολογικό έλεγχο στο θεραπευτήριο Metropolitan.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα