Πρώτα ο Όλαφ, μετά ο Αριέλ...

Πρώτα ο Όλαφ, μετά ο Αριέλ...

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτα ο Όλαφ, μετά ο Αριέλ...

bet365

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ είναι ο πρώτος παίκτης με τον οποίο ο Ολυμπιακός θα κλείσει το θέμα του συμβολαίου του. Σειρά θα πάρει μετά ο Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και οι υπόλοιποι.

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει τελειώσει θετικά το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μέλμπεργκ. Τα δύο πράγματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν είναι η χρονική διάρκειά του (εάν θα είναι 1+1 ή 2ετές κλειστό) και οι αποδοχές του Σουηδού, που αναμένεται να είναι μειωμένες σε σχέση με τα όσα έπαιρνε έως τώρα.

Μετά την... σκυτάλη θα πάρει ο Ιμπαγάσα. Και για τον Αργεντινό ισχύουν τα ίδια δεδομένα ως προς το σκέλος της διάρκειας του συμβολαίου του και το οικονομικό κομμάτι. Από εκεί και μετά σειρά θα πάρουν οι Μοντέστο και Πάντελιτς (των οποίων επίσης λήγουν τα συμβόλαια) αλλά και οι τέσσερις δανεικοί (Μακούν, Μαρκάνο, Ορμπάιθ και Καζίμ).

Βέβαια και ο Κορσικανός και ο Σέρβος θα πρέπει να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις για να μείνουν. Υπενθυμίζουμε πάντως ότι ήδη υπάρχουν αουτσάιντερ για την παραμονή. Αυτός είναι ο Καζίμ καθώς και οι Μόνχε και Δασκαλάκης...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα