Το Champions League και ο Ολυμπιακός!

Το Champions League και ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Το Champions League και ο Ολυμπιακός!

bet365

Το πρωτάθλημα τελείωσε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αρχίσει να σκέφτεται τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Το gazzetta.gr παρουσιάζει ποιους θα βρει στο Champions League έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή τα δεδομένα στην Ευρώπη.

Η φετινή σεζόν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο στα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι οι μοναδικές ομάδες που από τώρα γνωρίζουν ότι θα συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 150%

Πάμε όμως να δούμε ενδεικτικά πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση αυτή την εποχή στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ποιες ομάδες θα έβρισκαν οι «ερυθρόλευκοι» με τα τωρινά δεδομένα στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Στην Αγγλία ο τίτλος φέτος είναι υπόθεση του Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Σίτι, ωστόσο και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται όπως όλα δείχνουν απευθείας στους ομίλους του Champions League. Από εκεί και πέρα η τρίτη (απευθείας) και η τέταρτη (προκριματικά) θέση έχουν αποκτήσει λονδρέζικο προβάδισμα με τις Άρσεναλ και Τότεναμ να ακολουθούν.

Στη Γαλλία οι Μονπελιέ και Παρί Σεν Ζερμέν βαδίζουν χέρι χέρι και η υπόθεση τίτλος αναμένεται να εξελιχθεί σε θρίλερ. Οι δύο παραπάνω ομάδες δύσκολα θα χάσουν την είσοδό τους στους ομίλους, ενώ η Λιλ όπως δείχνει θα είναι η ομάδα που θα διεκδικήσει την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω προκριματικών αγώνων.

Στη Γερμανία μπορεί η μάχη του τίτλου να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και στη Μπάγερν Μονάχου, όμως οι δύο ομάδες είναι μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες που ακολουθούν. Η τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους θα παιχτεί ανάμεσα στις Σάλκε και Γκλάντμπαχ.

Το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν είναι αναμφισβήτητα το ολλανδικό. Έξι ομάδες (Άγιαξ, Αλκμάαρ, Τβέντε, Αϊντχόφεν, Φέγενορντ, Χέρενφεν) παλεύουν με διαφορά τεσσάρων βαθμών για τον τίτλο που οδηγεί απευθείας στους ομίλους, αλλά και για τη δεύτερη θέση που στέλνει στα προκριματικά του Champions League.

Στην Ιταλία τα πράγματα για τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Champions League δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει με τις Μίλαν και Γιουβέντους να έχουν τον πρώτο λόγο. Ωστόσο, οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο. Από εκεί και πέρα για την τρίτη θέση των προκριματικών η Λάτσιο έχει αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα.

Στην Πορτογαλία η υπόθεση τίτλος δείχνει να είναι υπόθεση τριών καθώς Πόρτο, Μπενφίκα και Μπράγκα βαδίζουν χέρι χέρι. Οι δύο πάνε στους ομίλους και ο τρίτος στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην Ισπανία οι δύο απευθείας θέσεις των ομίλων «καπαρώθηκαν» από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα με την πρώτη να έχει το προβάδισμα για τον τίτλο. Από εκεί και πέρα Βαλένθια και Μάλαγα κατέχουν αυτή τη στιγμή την τρίτη και την τέταρτη θέση.

Στην Τουρκία όλα θα κριθούν μετά τη μάχη των πλέι οφ. Για την ώρα πάντως, στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι Γαλατασαράι, Φενερμπαχτσέ, Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας.

Τέλος στη Ρωσία έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο και την απευθείας είσοδό της στο Champions League καθώς έχει αποσπαστεί εννέα βαθμούς από την δεύτερη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πάντως, θα δώσει μεγάλη μάχη με τις Λοκομοτίβ, Ντιναμό, Σπαρτάκ, Ρούμπιν Καζάν και Ανζί για τη δεύτερη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα