Έτσι έφτασε στον τίτλο! (vids)

Έτσι έφτασε στον τίτλο! (vids)

Μάκης Σταθάτος
Έτσι έφτασε στον τίτλο! (vids)

bet365

Το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός από το βράδυ της Κυριακής και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει πώς οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στον τίτλο.

Η νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού τον οδήγησε και μαθηματικά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, στο οποίο η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σπάσει όλα κοντέρ. Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που εξασφαλίζει το πρωτάθλημα το οποίο τον στέλνει στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη ενδέκατη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα διατηρώντας μάλιστα, το αήττητο μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Βαλβέρδε έχει τις περισσότερες νίκες (21), τις λιγότερες ήττες (2), την καλύτερη επίθεση (64 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (16 γκολ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός διατηρεί ακόμα μια πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα αφού έχει τον πρώτο σκόρερ της σεζόν, τον Κέβιν Μιραλάς ο οποίος έχει σημειώσει 19 τέρματα.

Δείτε πως ο Ολυμπιακός έφτασε στον φετινό τίτλο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα