Ευφορία για το 39ο!

Ευφορία για το 39ο!

Δημήτρης Τομαράς
Ευφορία για το 39ο!

bet365

Στον Ολυμπιακό πανηγυρίζουν έξαλλα από το βράδυ της Κυριακής για το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας της ομάδας και το gazzetta.gr γράφει για την... επόμενη μέρα στο λιμάνι αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Απέδειξε ότι ήταν η κορυφαία ομάδα

Ο Ολυμπιακός με την συνολική του παρουσία στη φετινή Σούπερ Λίγκα έδειξε ότι δικαίως κατακτά το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε παρά την... κοιλιά που έκαναν λίγο μετά τις γιορτές μπόρεσαν να ανακάμψουν και να καλύψουν το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό και παράλληλα να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Η διάρκεια που παρουσίασε ο Ολυμπιακός ως ομάδα, η ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ, αλλά και οι ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του διαθέτει όπως οι Μιραλάς και Τζιμπούρ του έδωσαν την δυνατότητα να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Όλα αυτά τα στοιχεία αποδείχθηκαν καίρια.

Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε την δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε και των συνεργατών του. Η προσπάθεια του Ισπανού τεχνικού να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, να την κάνει να παίζει ποδόσφαιρο κοντά σε αυτό που οραματίζεται, αλλά και να καταφέρει να βελτιώσει αρκετούς παίκτες, όπως επί παραδείγματι ο Αμπντούν, ήταν πολύ μεγάλη.

Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν πολύ ισχυρή και υγιή διοίκηση. Μία διοίκηση που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας από το πρώτο της επίσημο ματς της σεζόν και φρόντισε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στο σύλλογο, σε κανένα επίπεδο. Μία διοίκηση που πίστεψε και στην προπονητή και στο ρόστερ.

«Είμαστε οι καλύτεροι»

Στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού όπως είναι φυσικό επικρατεί πολύ μεγάλη ικανοποίηση, καθώς είδαν τους κόπους μιας χρονιάς να επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ματς με τον Παναιτωλικό έφερε κλίμα ευφορίας στους παίκτες του Βαλβέρδε, που από τη μεριά τους τόνιζαν πως «είμαστε η καλύτερη ομάδα και γι' αυτό πήραμε το πρωτάθλημα».

Παράλληλα όμως επεσήμαιναν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι πρέπει να διατηρήσουν το πολύ καλό τους πρόσωπο, κερδίζοντας και τα εναπομείναντα ματς στο πρωτάθλημα. Θέλουν να ολοκληρώσουν την χρονιά ιδανικά για να ευχαριστήσουν τον τεχνικό τους, την διοίκηση και τον κόσμο τους.

Οι ποδοσφαιριστές είναι εκτός των άλλων πολύ ψυχωμένοι και αποφασισμένοι για το Κύπελλο. Θέλουν πάση θυσία να πραγματοποιήσουν ένα πολύ καλό ματς με τον ΟΦΗ, να φτάσουν στον τελικό και να πάρουν και αυτό το τρόπαιο για να κλείσουν εξαιρετικά τη σεζόν.

Ο Μιραλάς στο... επίκεντρο!

Ο Κέβιν Μιραλάς είχε τη μερίδα του λέοντος στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν το ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Βέλγος στράικερ που έβαλε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έφτασε τα 19 γκολ, έλαμπε από χαρά ενώ δεχόταν τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του. Για τον ίδιο ήταν πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο τέρμα και έδειχνε με κάθε τρόπο το πόσο χαρούμενος ήταν.

Η προεδρική ευτυχία και η μεγάλη ικανοποίηση Βαλβέρδε

Στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα κυρίαρχα συναισθήματα ήταν η μεγάλη ικανοποίηση και παράλληλα η αισιοδοξία για το φετινό νταμπλ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας βλέποντας την ομάδα του να σημειώνει ένα ακόμη επιτυχημένο αποτέλεσμα και να παραμένει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Την ίδια ώρα ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έχει την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να αποκλείσει τον ΟΦΗ και να κατακτήσει το φετινό Κύπελλο. Αν τελικά οι παίκτες καταφέρουν να πάρουν το νταμπλ, ο πρόεδρος του συλλόγου δεν θα τους αφήσει έτσι και θα τους φουσκώσει κι άλλο τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Εξάλλου ήδη οι παίκτες να έχουν... limit up στα χρήματά τους μετά και την επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσον αφορα τον Ερνέστο Βαλβέρδε, του πιστώνεται σε ένα μεγάλο κομμάτι την πορεία του Ολυμπιακού, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων ήταν απόλυτα ευχαριστημένος που πήρε ακόμη ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Ο «Τσινγκούρι» είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του, ωστόσο, ο ίδιος επικεντρώνεται στο πολύ σημαντικό ματς στο Γεντί Κουλέ, την Τετάρτη. Ο λόγος για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο όπου ο ίδιος έχει την προσδοκία να δει έναν ακόμα πολύ καλό αγώνα από τους παίκτες του και φυσικά τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον τελικό.

Πρώτα το Κύπελλο, μετά τα υπόλοιπα

Στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει πλέον την προσοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Οι πανηγυρισμοί θα πρέπει να κοπάσουν για λίγο καθώς άπαντες στην ομάδα αναγνωρίζουν ότι το ζητούμενο είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Εξάλλου είναι ο δεύτερος μεγάλος στόχος των ερυθρόλευκων για φέτος.

Από εκεί και πέρα αν όλα πάνε καλά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα αρχίσει να τίθεται σε εφαρμογή το πλάνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Υπάρχει αρκετά σοβαρό ενδεχόμενο μετά το ματς του Ηρακλείου να γίνουν συζητήσεις με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια είναι ήδη στον... αέρα, όπως των Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα που αποτελούν προτεραιότητες για την ΠΑΕ. Μάλιστα, για τον Σουηδό υπάρχει η πληροφορία ότι δεν αποκλείεται το ζήτημά του να τελειώσει θετικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, οι πλέον ουσιαστικές συζητήσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του συλλόγου θα γίνουν μετά το Πάσχα, οπότε και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό. Τότε θα υπάρξουν τα νεότερα σε αρκετά ανοιχτά μέτωπα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα