Τα βήματα του σχεδιασμού!

Τα βήματα του σχεδιασμού!

Δημήτρης Τομαράς
Τα βήματα του σχεδιασμού!

bet365

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη σχεδιάσει το πλάνο για τη νέα χρονιά και το gazzetta.gr καταγράφει ένα ένα τα βήματα της ομάδας του 2012-2013.

1. Το κεφάλαιο προπονητή: Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το νούμερο ένα θέμα στην... ατζέντα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι επαφές των ανθρώπων της ομάδας μαζί του θα γίνουν μετά το Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα θα γίνει τετ α τετ του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εν λόγω τεχνικό.

Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιη η παραμονή του στον πάγκο των Πειραιωτών ενώ ήδη έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα όπως εκείνα των Μανθάνο και Κούπερ. Στο λιμάνι ωστόσο το ζητούμενό τους είναι να κρατήσουν τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο τους.

Στην ΠΑΕ είναι πολύ ευχαριστημένοι από την δουλειά του, τη νοοτροπία του, την φιλοδοξία του και το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω. Θέλουν όμως να έχουν υλοποιηθεί πρώτα οι αγωνιστικοί στόχοι τους και μετά να συζητήσουν επί της ουσίας με τον Τσινγκούρι για την παραμονή του ή όχι αλλά και για την ομάδα γενικότερα.

Σε απόδοση 1.70 βρίσκουμε στην sportingbet το διπλό του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

2. Ανανεώσεις συμβολαίων: Οι Όλαφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς αλλά και οι δανεικοί Ζαν Μακούν, Ιβάν Μαρκάνο, Πάμπλο Ορμπάιθ, Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς έχουν συμβόλαια που λήγουν τον φετινό Ιούνιο.

Εξ αυτών θεωρείται σίγουρο πως θα μείνει στον Ολυμπιακό ο Μέλμπεργκ ενώ πολλές πιθανότητες έχουν οι Ιμπαγάσα και Πάντελιτς. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στον... αέρα. Πάντως προτεραιότητες για τον σύλλογο αποτελούν οι υποθέσεις των Μέλμπεργκ και Κάνιο.

Ακόμα και έτσι θα πρέπει να υπάρξουν επαφές της διοίκησης με τους συγκεκριμένους παίκτες. Κάποιες εξ αυτών πρόκειται να πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα. Δεν θα πρέπει όμως να αποκλειστεί η πιθανότητα να τεθούν τα θέματα αυτά επί τάπητος λίγο μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας.

3. Αποχωρήσεις παικτών: Ένα τρίτο θέμα στην... πυραμίδα της μεταγραφικής ιεράρχησης στον Ολυμπιακό είναι οι αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ. Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Σήφης Δασκαλάκης και Βιθέντε Μόνχε ενώ στην πορεία θα βρεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, ανάλογα και με τις προτάσεις που θα κατατεθούν. Ήδη έχουν υπάρξει... σειρήνες από το εξωτερικό για Μιραλάς, Τζιμπούρ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μέγιερι και Μανιάτη.

4. Δανεικοί: Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις... Συνολικά δεκατρείς δανεικούς έχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για τους οποίους θα κληθούν άμεσα να δουν το τι θα πράξουν με τις υποθέσεις τους.

Έχουμε και... λέμε: Γιώργος Βαλεριάνος, Νικόλας Παπαδήμας (και οι δύο είναι δανεικοί στον Κεραυνός Γλυφάδας), Γιάννης Ζαραδούκας (ΠΑΣ Γιάννινα), Φρανθίσκο Χαβίτο (Ορντούσπορ), Κώστας Μήτρογλου, Ανδρέας Τάτος (αμφότεροι είναι δανεικοί στον Ατρόμητο), Σουμπίνιο (Λεβαδειακός), Αλεξάνταρ Κατάϊ (Βοϊβοντίνα), Πέταρ Γκρμπιτς (Χάποελ Μπέερ Σεβά), Βάντερσον, Λεάντρο (και οι δύο παίζουν με την μορφή δανεισμού στην Δόξα Δράμας), Γιώργος Νικλητσιώτης (Χέμλον Σπορτ) και Ανδρέας Βασιλόγιαννης (είχε δοθεί δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού).

Από τους παραπάνω παίκτες αρκετές ελπίδες για επανένταξη στο ρόστερ και μία ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν και μετά να κριθεί εάν θα μείνουν ή όχι έχουν οι Μήτρογλου (σ.σ. η περίπτωσή του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το εάν θα είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε), Τάτος, Σουμπίνιο, Ζαραδούκας και υπό προϋποθέσεις ο Χαβίτο με τους Βαλεριάνο, Γκρμπιτς και Κάταϊ.

5. Μεταγραφές: Το τελευταίο βήμα στον σχεδιασμό -που όπως όλα τα υπόλοιπα είναι σημαντικό- είναι οι μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός θα δει τι κενά έχει στο ρόστερ του μετά το... ξεσκαρτάρισμα που θα γίνει και ακολούθως θα καλύψει τις θέσεις, όπου έχει πρόβλημα. Ήδη πάντως αναζητείται ένας αντί-Ιμπαγάσα και παίκτες στο κέντρο.

Το ταξίδι του Δημήτρη Μπαρμπαλιά στην Αργεντινή θα φέρει... λαβράκια και σε πολύ καλή ηλικία για τους Πειραιώτες. Δεν είναι όμως μόνο οι εισηγήσεις του εν λόγω σκάουτερ που θα αξιολογηθούν καθώς υπάρχει και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο προπονητής (σε αρκετά μεγάλο βαθμό) και οι μάνατζερ με τους οποίους συνεργάζεται η πειραϊκή ΠΑΕ που θα καθορίσουν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο Ολυμπιακός. Ας μην ξεχνάμε πως ήδη έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο παίκτες που έχει στα υπόψιν του ο ελληνικός σύλλογος, όπως για παράδειγμα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα