Θετικό κλίμα για Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα

Θετικό κλίμα για Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα

Δημήτρης Τομαράς
Θετικό κλίμα για Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα

bet365

Στον Ολυμπιακό όλες οι ενδείξεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Όλαφ Μέλμπεργκ και Αριέλ Ιμπαγάσα είναι θετικές με τους δύο παίκτες να αποτελούν προτεραιότητες για την πειραϊκή ΠΑΕ.

Όπως έχουμε γράψει από τις 26 Φεβρουαρίου οι Όλαφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοντέστο είναι τρεις παίκτες που θέλουν να μείνουν στον Ολυμπιακό. Επίσης προ ημερών σας είχαμε αναφέρει ότι όπως όλα δείχνουν ο Σουηδός στόπερ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν στην παρούσα φάση υπάρχει άκρως θετικό κλίμα για τον Μέλμπεργκ και τον Ιμπαγάσα. Οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων θέλουν να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο και τον Σουηδό και τον Αργεντινό, εκτιμώντας σε μεγάλο βαθμό τα όσα έχουν προσφέρει στο λιμάνι.

Πάντως οι τελικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια πρόκειται να γίνουν δεδομένα μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και ίσως μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως οι συζητήσεις αυτές να πάρουν και άλλη παράταση και να πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα