Κληρώνει για Καζίμ

Κληρώνει για Καζίμ

Κληρώνει για Καζίμ

bet365

Την Πέμπτη (29/3) εκδικάζεται η υπόθεση του Καζίμ στην UEFA για το επεισόδιο με τον Ντέβιτς, και πιθανόν να ανακοινωθεί και η τιμωρία του. Εστάλη η απολογία και ετοιμάζουν έφεση στο Λιμάνι.

Στα χέρια της αρμόδιας επιτροπής της UEFA βρίσκεται η επίσημη απολογία του Καζίμ Ρίτσαρντς για το κατηγορητήριο σχετικά με το επεισόδιο που είχε με τον Ντέβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Μέταλιστ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Από τον Ολυμπιακό λένε πως ευτυχώς εκείνη την ημέρα γλίτωσαν τα χειρότερα, αφού ο Καζίμ θέλοντας να προστατέψει τον νεαρό Ποτουρίδη – και αφού τον έχουν ήδη απομακρύνει από τον προκλητικό Ουκρανό επιθετικό – επέστρεψε και παραλίγο να δημιουργηθεί έντονο επεισόδιο με τον 25χρονο να είναι εκτός εαυτού.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι πως ο παρατηρητής έχει σημειώσει μόνο απώθηση και απόπειρα χειροδικίας στον αντίπαλο παίκτη, με αποτέλεσμα να η ποινή του να είναι πιθανότατα μία με δύο αγωνιστικές, αλλά και μεγαλύτερη να είναι θα είναι εφέσιμη.

Σε περίπτωση που πάνε όλα όπως τα υπολογίζουν οι ερυθρόλευκοι, θα κατατεθεί έφεση και ευελπιστούν ότι θα μειωθεί στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Σημειώνεται πως η απολογία του παραδόθηκε την Τετάρτη και η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη, κάτι που σημαίνει πως ίσως μέσα στην ημέρα να υπάρξει και η ανακοίνωση της ποινής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα