Είναι άδικο και λάθος!

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Είναι άδικο και λάθος!

bet365

O Hρακλής Αντύπας μέσα από το blog του στο gazzetta θεωρεί λανθασμένη την αντιμετώπιση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχετικά με την δήλωση που έκανε για τα... 100 κοπρόσκυλα!

Ντόρος έγινε και πάλι με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Για την ακρίβεια, μία φράση του προέδρου του Ολυμπιακού ενόχλησε και έγινε θέμα συζήτησης στα γνωστά σε όλους μας πλέον, social media. «Τα 100 κοπρόσκυλα» ήταν αυτά που ενόχλησαν, αλλά πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι ο χαρακτηρισμός αυτός δεν πήγαινε στους φίλους της ομάδας.

Σε απόδοση 1.60 στη novibet το διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα του Πανθρακικού

Γιατί δεν είναι και λίγοι αυτοί που την… άκουσαν στραβά την δήλωση και την συνδύασαν με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ περί αχαριστίας. Είναι άδικο και λάθος να μπαίνουν στο ίδιο… τσουβάλι οι δύο δηλώσεις. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες του, θεωρούν, εκτιμούν, πιστεύουν ότι οι επιθέσεις που δέχεται η ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέρχονται από άτομα που λειτουργούν με συγκεκριμένη υπηρεσία.

Μάλιστα έγινε και η απαραίτητη διευκρίνηση, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αλλά τελικά υπήρξαν. ΑΝ το σκεπτικό της διοίκησης είναι λανθασμένο, όσον αφορά αυτούς που χρησιμοποιούν το Facebook ή το Twitter, αυτό είναι μια άλλη και εντελώς διαφορετική ιστορία – κουβέντα.

Ωστόσο είναι άδικο, να γίνεται επίθεση στους διοικούντες για μία φράση την οποία ξεκαθάρισαν, την έκαναν… λιανά που λέει και ο απλός λαός και ουδέποτε είχε αποδέκτες τον κόσμο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του νταμπλ και ακολούθως η σωστή ενίσχυση της ομάδας. Ούτε καμιά δεκαριά μεταγραφές χρειάζεται η ομάδα, ούτε πρέπει να αποκτηθεί ότι κινείται στον ελληνικό χώρο.

Καλές και έξυπνες μεταγραφές απαιτούνται, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να βελτιώσει την εικόνα της. Να ανέβει επίπεδο και να προσφέρει στους φίλους της ένα ελκυστικό θέαμα, το οποίο έχει ανάγκη ο κόσμος, περισσότερο από ποτέ.

Κάτι άλλωστε που ξεκαθάρισε και ο πρόεδρος στις δηλώσεις του, «έχουμε χρόνο μπροστά μας το καλοκαίρι και να ενισχυθούμε περισσότερο και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη σεζόν», οπότε κανείς δεν μπορεί να πει κάτι. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε άπαντες είναι υπομονή και θα δούμε στις 31 Αυγούστου, τον τρόπο με τον οποίο θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…