«6-2 και γιορτή την Κυριακή»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Νταβίντ Φουστέρ με post του στο Facebook αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό και στην κυριακάτικη γιορτή της ομάδας του.
Νταβίντ Φουστέρ στο Facebook: «Χθες νικήσαμε τον Πανθρακικό με 6-2 με τους συμπαίκτες μου, Μήτρογλου, Ιμπαγάσα και Φετφατζίδη να βάζουν τα γκολ ενώ σκόραρα και εγώ. Την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα γιορτάσουμε το 40ό πρωτάθλημα της ομάδας του Ολυμπιακού μαζί με τον κόσμο μας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
