«Δεν είπα για Ντρόμπνι και Ολυμπιακό»

«Δεν είπα για Ντρόμπνι και Ολυμπιακό»

Θάνος Σαρρής
«Δεν είπα για Ντρόμπνι και Ολυμπιακό»

bet365

Ο ατζέντης του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, Βίκτορ Κόλαρ, ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr ότι δεν είπε ποτέ ότι υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Τσέχο τερματοφύλακα, διαψεύδοντας τα σενάρια από τη χώρα του.

Το συμβόλαιο του τερματοφύλακα του Αμβούργου και πρώην του Πανιωνίου λήγει το καλοκαίρι και σύμφωνα με τσέχικη ιστοσελίδα, που επικαλείται δηλώσεις του ατζέντη του, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για την απόκτησή του. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Βίκτορ Κόλαρ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο σε ΜΜΕ της πατρίδας του και ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από τους «ερυθρόλευκους».

«Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν είναι αλήθεια ότι έκανα αυτές τις δηλώσεις που μου λέτε στην Τσεχία. Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας από τον Ολυμπιακό για τον Ντρόμπνι, αυτό είναι ψέμα», τόνισε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το αν υπάρχει έστω και ενδιαφέρον για την απόκτησή του πρώην τερματοφύλακα του Πανιωνίου από Ελλάδα είπε: «Προς το παρόν όχι, δεν υπάρχει ούτε ενδιαφέρον».
Σχετικά με το μέλλον του πελάτη του ξεκαθάρισε: «Ο Γιάρο έχει μια σχέση σεβασμού με το Αμβούργο. Από εκεί και πέρα υπήρξε πρόταση τον Ιανουάριο από τουρκική ομάδα, αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Γνωρίζουμε ότι 2-3 ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Επαναλαμβάνω ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο Αμβούργο, οπότε πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα