Η αλήθεια για Δημούτσο

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Η αλήθεια για Δημούτσο

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ρίχνει φως στο gazzetta.gr στο θέμα του Δημούτσου και εξηγεί γιατί ο παίκτης του Ατρομήτου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική!

Επειδή έχει γίνει πολύς θόρυβος για την τιμωρία του Δημούτσου και για την ποινή της μίας αγωνιστικής, που του επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι είναι σκόπιμο να δούμε το πιο…βασικό: για ποιο λόγο έφαγε την καμπάνα. Έτσι δεν είναι;

Διότι, λένε γιατί τον τιμώρησαν και τι έκανε ο άνθρωπος και επειδή έβαλε το νικητήριο γκολ στον Ολυμπιακό τον έφαγαν (!!!) και ό,τι θες τέλος πάντων. Όμως, συγνώμη, όταν σε γράφει ένας διαιτητής στο φύλλο αγώνα, σε γράφει για κάποιο λόγο.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός σε απόδοση 2.65 στην sportingbet

Εκτός κι αν δεχθούμε ότι ο διαιτητής, ο Μάνταλος, τα έβγαλε από το…μυαλό του, οπότε πάμε πολύ μακριά κι αν μη τι άλλο πιστεύω ότι δεν πρέπει να φτάνουμε στα όρια της φαντασίωσης. Γιατί όντως αν δεν υπήρχε λόγος να σημειωθεί στο φ.α. ο παίκτης του Ατρόμητου, τότε το παιδί το τιμώρησαν γιατι…έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού (!), όπως γράφει σήμερα η Ντέρμπι στην πρώτη της σελίδα.

Ας δούμε, όμως, τι γράφει το φύλλο αγώνα: «Κατά την είσοδο των ομάδων εντός των αποδυτηρίων, ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου κύριος Δημούτσος Ελίνι εισερχόμενος φώναζε ‘και τα αρχ…μου μέσα’!». Για να είμαι ειλικρινής και εγώ στο Μανώλη Γαβαθιώτη είδα το θέμα, μου προκάλεσε εντύπωση και το έψαξα περισσότερο.

Αυτή την συμπεριφορά σημείωσε ο Μάνταλος στο φύλλο αγώνα. Ας κάποιος τη θεωρεί μία αθλητική συμπεριφορά, αυτή του Δημούτσου, πάω πάσο. Να μπαίνει στο χώρο των αποδυτηρίων, μπροστά σε μέλη της διαιτητικής πεντάδας, μπροστά σε παράγοντες των δύο ομάδων και βεβαίως ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων και να φωνάζει, αυτό που φώναξε.

Ειλικρινά δε, υπάρχει έστω ένας που να πιστεύει ότι ο διαιτητής το έβγαλε από το μυαλό του όλο αυτό το σκηνικό; Νομίζω κανένας.

Παρεμπιπτόντως, επειδή ρώτησα κι έμαθα, μου είπαν πως ο Δημούτσος με το που φώναξε ό,τι φώναξε…έπεσε κάτω, γιατί έτρεχε μέσα στ΄ αποδυτήρια με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Προφανώς ήθελε να το πει και να σπεύσει γρήγορα μέσα στ΄ αποδυτήρια της ομάδας του.

Τα πράγματα είναι απλά: ο Δημούτσος είχε μία πολύ κακή, υβριστική συμπεριφορά στο χώρο των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του ολυμπαικού με τον Ατρόμητο. Και γι΄ αυτό σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα και τιμωρήθηκε.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.