Κυργιάκος, Βύντρα, Λέτο…

Κυργιάκος, Βύντρα, Λέτο…

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Κυργιάκος, Βύντρα, Λέτο…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για τους πράσινους που δεν γίνονται κόκκινοι. Και για την περίπτωση Λέτο!

Αποδείχθηκε τελικά ακόμη μία φορά ότι δεν είναι...εύκολο να γίνει μία μετακίνηση ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Ο Βύντρα είχε την τύχη του Κυργιάκου και του Μπασινά, παικτών που κατά το παρελθόν είχαν βρεθεί μία ανάσα από το λιμάνι, αλλά η μεταγραφή τους ποτέ δεν έγινε, λόγω των αντιδράσεων πολλών Ολυμπιακών. Παρότι μάλιστα ο Βύντρα ουδέποτε είχε προκαλέσει και δεν ήταν μισητό πρόσωπο για την ερυθρόλευκη εξέδρα, σε αντίθεση π.χ. με τον Κυργιάκο.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου με σκορ 2-0 προσφέρεται σε απόδοση 4.05 στην playbet

Για το Βύντρα έπαιξε ρόλο και κάτι άλλο: ότι πολύς κόσμος του Ολυμπιακού δεν τον δέχεται σαν ένα ποδοσφαιριστή τέτοιας αξίας, για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Δηλαδή, να υπάρχει το σκεπτικό, «αφού είναι παικταράς, ας τον έχω στην ομάδα μου κι ας έπαιζε στον Παναθηναϊκό».

Έτσι μένουν ο Νικοπολίδης κι ο Κωνσταντίνου οι μόνοι εδώ και πολλά χρόνια που έκαναν το δρομολόγιο Παιανία-Ρέντη. Με μόνο τον Αντώνη να έχει ριζώσει στον Ολυμπιακό.

Θα μπορούσε να γίνει τρίτος της λίστας ο…Λέτο; Ελεύθερος κι αυτός είναι από τον Παναθηναϊκό, αλλά με άλλες ιδιαιτερότητες. Αυτός μπορεί να γίνει από πολλούς (όχι όλους, αλλά από αρκετούς) αποδεκτός σαν αξία. Αλλά πως θα γίνονταν αποδεκτός έχοντας «προκαλέσει» την εξέδρα την ερυθρόλευκη με τη συμπεριφορά του ως παίκτης του Παναθηναϊκού, την στιγμή μάλιστα που όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα το είχε κάνει ως παίκτης του Ολυμπιακού;

Από την άλλη, εδώ δεν μιλάμε για αμυντικογενή ποδοσφαιριστή (Μπασινά, Κυργιάκο, Βύντρα), αλλά για επιθετικογενή, φαντεζί, που στην καλή του ημέρα έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά.

Τέλος πάντων, το θέμα με το παιδί είναι η υγεία του. Ας γίνει πρώτα καλά κι ας μπορέσει να ξαναπαίξει μπάλα και τότε βλέπουμε αν θα μας απασχολήσει άλλος ένας πρώην πράσινος

Γενικά, πάντως, εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι πραγματικά θέλει λεπτούς χειρισμούς κάθε θέμα που έχει να κάνει με τέτοιου είδους μετακινήσεις. Είτε ο πρωταγωνιστής είναι ο κάθε Νικοπολίδης, είτε είναι ο κάθε Λέτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.