Κανείς του ΠΑΟ μας κάνει;

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Κανείς του ΠΑΟ μας κάνει;

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ψάχνει στο blog του να δει αν κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού από αυτούς που βρίσκονται πλέον στην μαύρη λίστα κάνει για τον Ολυμπιακό.

Μου τηλεφώνησε ένα φιλαράκι, παναθηναϊκάκιας.

Και μου είπε:«Αδελφέ, εγώ θα προτιμούσα να μου έλεγε η ομάδα μου, κοίταξε, λεφτά δεν υπάρχουν, καλύτερα είναι να προχωρήσουμε με Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Μαυρία, Λαγό, Φουρλάνο και να προωθήσει κι άλλα νέα παιδιά ο Ρότσα. Θα ήταν πιο ωραία εξήγηση από όλα τα άλλα που ακούγονται και γίνονται, λόγω του οικονομικού προβλήματος».

Σε απόδοση 1.21 στη novibet η νίκη του Ολυμπιακού επί της Παναχαϊκής

Αυτά όμως θα τα βρουν στον Παναθηναϊκό φίλοι μου. Είναι δικά τους θέματα. Αυτό που έχει ένα γούστο, αν έχει, είναι αν κάποιος από τους υπό…διαγραφή πράσινους (πάντοτε αν πιστέψουμε τα ρεπορτάζ), κάνει για τον Ολυμπιακό. Όπως ρε παιδί μου είχε πάρει το Νικοπολίδη, όταν με τον τρόπο του τον έδιωξε ο Παναθηναϊκός κι όπως αργότερα είχε πάρει τον Κωνσταντίνου, όταν δεν τα είχε βρει με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τα ρεπορτάζ λοιπόν οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Λέτο θα είναι οι επόμενοι μετά τον Κατσουράνη. Χρειάζεται κάποιον από αυτούς ο Ολυμπιακός, άραγε;

Ο Μπουμσόνγκ είναι καλός στόπερ, αλλά πιο συχνά τραυματίας, παρά υγιής.

Ο Σπυρόπουλος είναι καλός μπακ, αλλά ο Χολέμπας ανανέωσε.

Κι ο Βύντρα είναι καλός αμυντικός, αλλά ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος στις θέσεις του, εκτός κι αν δεν μείνει ο Τοροσίδης. Αλλά είναι 32 ο Βύντρα.

Ο Χριστοδουλόπουλος είναι σε καλή ηλικία, όμως θα έκανε τη διαφορά;

Ο Λέτο κάνει τη διαφορά, αλλά έχει να παίξει ένα χρόνο-και πότε θα ξαναπαίξει.

Ξέρω γω; Εσείς τι λέτε;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.