Οι δύο τους και όλοι τους (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Οι δύο τους και όλοι τους (vids)

bet365

Οι Τζιμπούρ και Μήτρογλου έχουν πετύχει 17 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr μόνο δύο ομάδες έχουν σκοράρει παραπάνω τέρματα.

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού σημείωσε το νικητήριο τέρμα επί του Πανιωνίου (1-2) στη Νέα Σμύρνη και ο 'Ελληνας φορ σημάδεψε το δοκάρι τρεις φορές... Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το πρώτο μισό του αγώνα πέρασε τον Μήτρογλου στο πλάι του Τζιμπούρ στην γραμμή κρούσης των Πειραιωτών με το επιθετικό δίδυμο των «ερυθρόλευκων» να αναστατώνει συνεχώς την «κυανέρυθρη» άμυνα.

Ο Τζιμπούρ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Super League με 12 γκολ, ενώ ο Μήτρογλου με σαφώς λιγότερο χρόνο συμμετοχής (679 λεπτά, ενώ ο Αλγερινός έχει παίξει 825') έχει σημειώσει πέντε τέρματα.

Συνολικά το επιθετικό δίδυμο του Ολυμπιακού έχει πετύχει 17 τέρματα, όσα δηλαδή σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι μοναδικού σύλλογοι που ξεπερνούν σε γκολ τους Τζιμπούρ, Μήτρογλου είναι ο ΠΑΟΚ με 18 γκολ και ο Αστέρας Τρίπολης με ένα λιγότερο, ενώ ισοπαλία υπάρχει με τον Πανιώνιο.

Όλος ο Παναθηναϊκός έχει ένα γκολ λιγότερο από τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ 16 φορές έχει πανηγυρίσει και ο Πανθρακικός με τον ΟΦΗ. Ομως, το τριφύλλι αγωνίζεται σήμερα και μπορεί να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει σε τέρματα το «ερυθρόλευκο» δίδυμο!

Από τις υπόλοιπες ομάδες της Super League, 14 γκολ έχουν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος, 13 φορές έχει σκοράρει ο Πλατανιάς, 12 ο Αρης, 11 η Ξάνθη, από 10 η ΑΕΚ και ο Λεβαδειακός, ενώ την μικρότερη παραγωγικότητα έχουν με 7 γκολ η Βέροια και η Κέρκυρα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΟΜΑΔΕΣ

ΓΚΟΛ

ΤΖΙΜΠΟΥΡ-ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

35

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.

19

ΠΑΟΚ

18

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

17

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

16

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

16

ΟΦΗ

16

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

14

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

14

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

13

ΑΡΗΣ

12

SKODA ΞΑΝΘΗ

11

AEK

10

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

10

ΒΕΡΟΙΑ

7

ΚΕΡΚΥΡΑ

7

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα