Χολέμπας ή Κατσουράνης;

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Χολέμπας ή Κατσουράνης;

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος συσχετίζει στο blog του τη μεταγραφή του Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ και την παραμονή του Χολέμπας στον Ολυμπιακό!

ΒΛΕΠΩ τα πρωτοσέλιδα για τη νέα εποχή που ξεκινάει στον ΠΑΟΚ, με το Σαββίδη, όπως σηματοδοτείται μέσα από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του και δη την απόκτηση του Κατσουράνη.

Κατ΄ αρχάς είναι ευχάριστο που υπάρχει κινητικότητα τέτοιου είδους σε ένα μεγάλο σύλλογο, καθώς ουσιαστικά μόνο στον Ολυμπιακό γίνονται μεταγραφές τα τελευταία δύο χρόνια. Ευχάριστο γιατί θεωρητικά θα δυναμώσει κι άλλο ο ΠΑΟΚ, άρα θα γίνει πιο ανταγωνιστικός στη μάχη του τίτλου. Διότι ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η διαφορά των οκτώ βαθμών είναι μεγάλη, αλλά όταν έχεις μπροστά σου άλλες 16 αγωνιστικές σημαίνει ότι έχεις να παίξεις για άλλους 48 βαθμούς!

Κατά δεύτερον, νομίζω πως ο Σαββίδης θα προτιμούσε να κάνει μία άλλη αρχή. Πιο εντυπωσιακή. Όχι ότι είναι μικρός παίκτης ο Κατσουράνης, έστω στα 33 προς 34 χρόνια του. Αλλά νομίζω πως τον Χολέμπας θα ήθελε να «τσιμπήσει» από τον Ολυμπιακό. Να τον έκλεινε, δηλαδή, από τώρα για το καλοκαίρι. Άλλωστε, υπήρξαν και σχετικά πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, ότι «ο ΠΑΟΚ χτυπάει Χολέμπας», με συγκεκριμένα νούμερα μάλιστα, προσφορά 500 χιλ. Ευρώ ετησίως κλπ, κλπ.

Ο Χολέμπας, βέβαια, προτίμησε να μείνει στον Ολυμπιακό, όπως νομίζω θα έκανε ο κάθε παίκτης. Κι ο Σαββίδης πήρε τον ελεύθερο Κατσουράνη, ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε προταθεί από τις αρχές Νοέμβρη στους ερυθρόλευκους, που όμως δεν είχαν δείξει κάποιο ενδιαφέρον (υπάρχει σχετικό πρωτοσέλιδο 10.11), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμούν την αξία του διεθνή άσου.

Όπως κι αν έχει, θα είναι ενδιαφέρουσα η προσπάθεια του Σαββίδη να δυναμώσει τον ΠΑΟΚ. Μπορεί π.χ. οι δύο ομάδες να τύχει να ενδιαφερθούν για τον ίδιο παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η, να θελήσει ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει κι άλλο παίκτη του Ολυμπιακού. Όπως μπορεί ο Ολυμπιακός να χτυπήσει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, είναι αλήθεια ότι τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τον ΠΑΟΚ είναι διεθνείς μεν παίκτες, αλλά κάποιας ηλικίας, που δεν έχουν ομάδες η, που δεν παίζουν στις ομάδες τους. Και δεν αντιλαμβάνομαι ότι πέφτουν και πολλά φράγκα.

Όμως, κάτι είναι κι αυτό από την ξηρασία στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, όπου υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.