Γιατί «κολλάει» του Χολέμπας

Γιατί «κολλάει» του Χολέμπας

Δημήτρης Τομαράς
Γιατί «κολλάει» του Χολέμπας

bet365

Διάφορα περίπου 200 χιλιάδων ευρώ χωρίζει τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον διεθνή μπακ Χοσέ Χολέμπας για το νέο του συμβόλαιο.

Ο Χολέμπας έχει ετήσεις απολαβές περίπου 200 χιλιάδων ευρώ. Ο Ολυμπιακός θέλοντας να επιβραβεύσει τον παίκτη για την προσφορά και την εν γένει παρουσία του, του έκανε πρόταση της τάξεως των 400 με 450 χιλ. ευρώ.

Όμως ο ίδιος αν και αρχικά εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες εν συνεχεία αξίωσε 600 με 650 χιλιάδες ευρώ για να βάλει την υπογραφή του. Στο λιμάνι δεν δέχθηκαν κάτι τέτοιο και έτσι οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Στην πειραϊκή ΠΑΕ πάντως αισιοδοξούν πως ο παίκτης θα δώσει τελικώς θετική απάντηση. Πάντως δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και ειδικά από την Γερμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα