«Έδειξαν πόσο τον πιστεύουν»

«Έδειξαν πόσο τον πιστεύουν»

Δημήτρης Τομαράς
«Έδειξαν πόσο τον πιστεύουν»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Φετφατζίδη, Γιώργος Τσέλιος, μιλά στο gazzetta.gr για το νέο συμβόλαιο του παίκτη ξεκαθαρίζοντας ότι θα κάνει το παν για να δικαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Αρχικά ο κ. Τσέλιος υποστήριξε ότι «πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη για εμάς και φυσικά για τον Γιάννη. Ήταν κάτι το οποίο θέλαμε πολύ». Αναφερόμενος στην απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Φετφατζίδη σχολίασε πως «με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός έδειξε το πόσο πολύ πιστεύει στον Γιάννη.

Αποφάσισε σε μία περίοδο που δεν είχε τόσες συμμετοχές στην ομάδα να του δώσει ένα νέο συμβόλαιο. Αυτό από μόνο του δίνει σε όλους να αντιληφθούν πως η διοίκηση της ομάδας ποντάρει πολλά πάνω στις ικανότητες και το ταλέντο του παίκτη και ότι περιμένει να τον δει να καθιερώνεται στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού».

Σχετικά με το πως νιώθει ο ίδιος ο παίκτης ο μάνατζέρ του επισήμανε: «Ο Γιάννης είναι πολύ χαρούμενος. Εκείνο που ήθελε ήταν να συνεχίσει να παίζει με την φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να δικαιώσει όλους όσοι τον πιστεύουν από την ομάδα και επενδύουν πάνω του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα